Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Alee de circulație blocată de mașini, într-o parcare din Alba Iulia

Publicat

IMG-20170529-WA0000 Încă un exemplu de parcări „inspirate” la Alba Iulia. Un cititor Alba24 a surprins duminică, 28 mai, două autoturisme „uitate” de șoferi pe aleea de circulație din parcarea aflată în zona Casei de Cultură a Sindicatelor. 

„Isprava” conducătorilor auto a fost surprinsă în parcarea situată pe strada Crișan din Alba Iulia, în zona Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Ieri (n.r. – duminică), 28 mai, în jurul orei 17.30, dorind să găsesc un loc de parcare, am zis că îmi încerc norocul și în parcarea din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Am intrat, însă cu ieșitul a fost mai greu datorită faptului că am găsit o mașină parcată unde nu ar fi trebuit. Ori să se amenajeze parcări în plus, ori să se reducă nesimțirea”, a transmis cititorul Alba24.

„Prea multe mașini, prea puține parcări, prea mare nesimțirea”, a mai completat cititorul Alba24.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax