Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Parcare „inspirată” pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Cu mașina „lipită” de pom

Publicat

imag2137 Din seria parcărilor „inspirate”, un cititor Alba24 ne-a sesizat încă un caz în care un şofer a găsit locul „ideal” pentru a-și lăsa autoutilitara, „lipită” de un pom. Imaginile au fost surprinse sâmbătă, 16 mai, la orele amiezii, în parcarea situată pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, cartierul Cetate. În acea zonă, mai mulți arbori plantați de către autorități la marginea parcării au fost rupți.

În imagini se poate observa o autoutilitară marca Mercedes, lăsată la „milimetru” lângă un arbore, în parcarea situată pe Bulevardul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia.

”Am reușit să înțeleg în sfârșit ce s-a întâmplat cu copacii plantați în capătul dinspre parc al Buleverdului Transilvaniei. Au fost probabil rupți de șoferi care au parcat mașina ca șoferul din imagine. Nu înțeleg unde e Poliția Locală”, a transmis cititorul Alba24.

Problema locurilor de parcare din zonă nu este o noutate, unde, la orele de vârf, un loc liber este aproape imposibil de găsit.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. geniilor

    duminică, 17.05.2015 at 10:23

    Si cum vroiati sa parcheze o masina de 6m lungime acolo fara sa incurce traficul….multi nu sunt in stare sa parcheze masini mici acolo….

    • .

      duminică, 17.05.2015 at 13:52

      Geniule, NU intri cu o masina ca aia in parcare. Pentru aprovizionare se folosesc strazile din spatele blocurilor.

  2. Genius

    duminică, 17.05.2015 at 13:51

    Bai GENIULE…nu avea voie să facă o asemnea parcare acolo. Mă întreb unde și cum ți-ai luat permisul de conducere dacă poți spune o asemenea inepție

  3. Cretinior

    duminică, 17.05.2015 at 14:51

    Bai geniilor. Ce spune legea cu lasatul de 1 metru pentru pietoni? Vi se pare ca nu e un metru pentru a putea trece? Nu mai comentati voi aiurea ca si astia de la +++ sunt vai si amar. Si voi mai comentati unde si cand. V-ati luat permisul!? Cred ca va referiti la voi. Si cu asta sper ca nu mai sunt replici de genul

  4. Cristian

    duminică, 17.05.2015 at 16:23

    Este adevarat ca la orele de varf in zona nu se gasesc locuri de parcare, insa sunt destule in spatele acelui bloc. Dar cum s-au invatat unii care probabil „s-au nascut in masina”, daca ar putea le-ar lua si in casa decat sa faca 10 metri pe jos. Iar tu, „geniule”, daca taceai filozof ramaneai. Masinile de marfa nu au ce cauta acolo. Aviz politiei locale, care este platita de la bugetul local, deci din banii nostri, dar sunt cam „invizibili’.

  5. albanezul

    luni, 18.05.2015 at 12:58

    Raspuns:parcari cu plata la ora in zonele aglomerate,asa se mai elibereaza si pt altii locurile…dar hava nu vrea…lol

  6. Popescu

    luni, 18.05.2015 at 17:15

    Respectiv acolo e o pista de biciclete uitata de toata lumea.Parcarea gandita de geniile de la primarie trebuia sa fie longitudinala, lipita de pista de biciclete, biciclistii fiind astfel incurajati sa se izbeasca in plin in usile deschise ale masinilor ;).

  7. Mariana

    luni, 12.10.2015 at 19:57

    care este reglementarea legala privind aprovizionarea magazinelor cu marfuri , in Alba Iulia ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax