Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ŞTIREA TA pe ALBA24. Parcare „nesimțită” la Alba Iulia. Un şofer a ocupat întregul trotuar, cu mașina

Publicat

parcare pe trotuar Continuăm seria parcărilor „nesimțite”, cu exemplul unui Logan lăsat ”să se odihnească” la umbră, pe trotuarul de lângă sediul ADR Centru din Alba Iulia. Imaginea a fost surprinsă de un cititor Alba24, care a transmis că șoferul în cauză își parchează zilnic autoturismul în acceași poziție, ocupând întreg trotuarul destinat pietonilor. 

Imaginea a fost surprinsă de cititorul Alba24 pe strada Decebal din Alba Iulia, lângă sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru.

”Cât de lipsit de bun simț trebuie să fi ca zilnic să-ți parchezi mașina în acest fel în detrimentul celorlalți participanți la trafic, în speță pietonii. Nu cred că există un cuvânt pentru al cataloga pe conducătorul auto al acestui autoturism”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    vineri, 14.08.2015 at 15:38

    de acord…, dar trotuar inseamna o suprafata delimitata de bordura. un necunoscut care nu cunoaste alba iulia trebuie sa viseze ca ala e trotuar?-nu vorbim de cazul de fata. Aceasi poveste e sus in cetate. nu mai putem parca pe partea dreapta ca e trotuar , dupa ce de doi ani acolo au fost doar masini si acum hai sa le dam si o amenda. nesimtire sau nu , bine fac, pt ca eu am sesizat politia locala ca ma blocheaza un individ cu masina , eu platind locul de parcare si iau pus amenda unuia care nu incurca pe nimeni si celalalt e tot acolo.

    • ddd

      sâmbătă, 15.08.2015 at 08:44

      Mie mi se pare ca se vede bine trotuarul. Daca te uiti inca o data se vede si bordura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax