Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Parcare „privilegiată”, pe trotuar, într-o zonă aglomerată din Alba Iulia

Publicat

22368977_1512914738789971_461763789_o Alegerea “neinspirată” a unui şofer la Alba Iulia, care, cel mai probabil din grabă şi după ce nu a găsit loc să-şi lase maşina, a parcat pe trotuar, a fost “sancţionată” de cititori Alba24.

Este vorba despre un autoturism Aiud, surprins în imagini “de-a latul”, pe trotuarul de pe Bulevardul Transilvaniei, la intersecţia cu Bd. Revoluţiei.

“Dorel s-a trezit de dimineaţă şi a parcat la meserie, blocând trecerea de pietoni”, a fost mesajul cititorului Alba24, care ne-a transmis luni, în jurul orei 10.30.

Situaţia este cu atât mai relevantă cu cât şoferi din Alba au sesizat că sunt amendaţi şi dacă opresc doar 10 secunde în zona respectivă. Se pare că alţii sunt privilegiaţi şi lăsaţi chiar să parcheze pe trecerea de pietoni de la intersecţia celor două bulevarde menţionate, mai spun cititori Alba24.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax