Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcări „cu tupeu”, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Cu maşinile lăsate pe treceri de pietoni sau pe trotuar

Publicat

img_20150525_204302 Continuăm seria parcărilor ”reinventate” de către unii șoferi, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Un cititor Alba24 ne-a trimis câteva imagini surprinse luni, 25 mai, în jurul orei 20.30, în care unii șoferi și-au lăsat mașinile pe trotuar sau chiar pe trecerea de pietoni.

Zona de cele mai multe ori aglomerată a parcării de la capătul Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia, spre strada 1 Decembrie 1918 îi determină pe unii şoferi să-şi exercite „tupeul” de a-şi lăsa maşinile „pe unde apucă”.

Chiar dacă sunt lăsate în spaţii necorespunzătoare cel puţin spus, pentru perioade scurte de timp, maşinile sunt surprinse în imagini de trecători sau chiar şoferi care sunt nevoiţi „să dea ture” până găsesc un loc „legal” de parcare pentru a ajunge fie la terasele sau localurile din zonă, fie la magazine sau alte locaţii.

A fost şi cazul de luni seara, când cititorul Alba24 a sesizat un Audi „cocoţat” pe locul rezervat trecerii pietonilor sau alte două autoturisme lăsate pe trotuar. Pietonii sunt nevoiţi să facă „slalom” printre aceste maşini, iar „colegii de trafic rutier” le critică acestor şoferi „nesimţirea” nescuzată de lipsa locurilor de parcare.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nelu

    miercuri, 27.05.2015 at 16:20

    Berbeci

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax