Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcări „după placul fiecăruia”, la Câmpeni. Pe contrasens, pe trecerea de pietoni și în intersecție

Publicat

20161103_095854Continuăm seria parcărilor „inspirate” cu o situație surprinsă joi, de un cititor Alba24, în  fața Judecătoriei Câmpeni. Mai mulți șoferi și-au „uitat” autoturismele pe trecerea de pietoni, pe contrasens sau în intersecție.

Situația a fost surprinsă în imagini joi, 3 noiembrie, în intervalul orar 10.00 – 11.00, în fața Judecătoriei Câmpeni, la intersecția străzilor Horea cu Meșteșugarilor.

Nu e destul că e foarte aglomerat. Nu e destul că tot centrul orașului e plin de săpături. Acum se mai parchează și <random>, după placul fiecăruia. Iar poliția <doarme liniștită și adânc> ca întotdeauna. Și semn de <accesul interzis>, și pe contrasens, și pe trecere de pietoni, și în intersecție”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax