Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Parcările „nesimțite” continuă în Alba Iulia. Un șofer nu se teme de amendă, deși parchează în curbă și pe trecerea de pietoni

Publicat

Tot mai multe cazuri de parcări neregulamentare sunt sesizate în Alba Iulia. După ce săptămâna trecută doi dintre cititorii ziarului Alba24.ro au semnalat faptul că un Mercedes a parcat „cu nesimțire” pe spațiul verde din apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor din oraș, iar un altul pe banda întâi a șoselei de intrare în oraș dinspre Cluj, creând astfel blocaje în trafic, marți, un alt cititor a semnalat un caz asemănător. Un autoturism marca Opel a fost parcat în curbă și pe trecerea de pietoni din dreptul Facultății de Teologie Ortodoxă.

Indignat de felul în care parchează unii şoferi în oraș, cititorul Alba24.ro ne-a trimis pe adresa redacției o fotografie, în care se vede un autoturism marca Opel, parcat neregulamentar în curbă și pe trecerea de pietoni din apropierea Facultății de Teologie, fără a se teme de o posibilă amendă usturătoare a polițiștilor.

”Este normal ce face individul/individa din imaginea atașată? Este o parcare nesimțită”, ne-a transmis cititorul, la rubrica Știrea ta.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”.

Nu uita să menționezi:

– locul unde s-a întâmplat evenimentul

– ziua și chiar ora la care l-ai surprins

– chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reușit să surprinzi pe cameră.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

16 Comentarii

16 Comentarii

  1. Gore

    marți, 18.02.2014 at 12:34

    ce stire tare …fiti papagali ..ca politia se plimba degeaba atunci 🙂

  2. mda

    marți, 18.02.2014 at 13:06

    Strada Vasile Goldis e cu sens unic. Pe acea bretea NU mai pot circula masini, asa ca nu e nici un pericol.

  3. albanezul

    marți, 18.02.2014 at 13:39

    Daca tot aveti atat de mult”spirit civic” de ce nu faceti asta pana la capat? Pe langa aceste poze si asteptarea ca data viitoare sa fie altfel…puteti fff usor sa sunati la politia locala 0258 819 096 si sa reclamati…astfel sigur „pacatosul” o sa se gandeasca de 2 ori inainte sa repete isprava! Am notoat acest nr de tel deoarece 112 este doar pt urgente!

  4. anonim

    marți, 18.02.2014 at 14:19

    Rugati-l pe stimabilul domn Hava sa nu mai arunce banii pe prostii inutile si sa amenajeze parcari. I-ati dat voturile, acum nu e nevoie sa ii dati si bani pe amenzi 🙂 ca tot in detrimentul locuitorilor il foloseste 🙂

    • bombu

      marți, 18.02.2014 at 22:07

      dute-n ***** *****!

  5. Ovidiu

    marți, 18.02.2014 at 14:23

    Mai intai de toate, cititorul indignat, ar trebui sa stie urmatoarele aspecte:
    1. Aceasta bucatica de drum public, pe care este amplasata trecerea de pietoni, nu este destinata traficului auto, deoarece Str. Vasile Goldis este una cu sens unic; prin urmare aceasta trecere de pietoni nu-si are rostul acolo, dar probabil cititorul are „permis de conducere” doar pt role sau trotineta
    2. Este extrem de placut faptul ca ajungi seara acasa (locuiesc in zona) si te invarti 15 min sa gasesti un loc de parcare; pana la urma e normal sa parchezi unde apuci, ca nah.. nu poti sa-ti lasi masina la gara si sa mergi pe jos pana acasa
    3. Pentru cine nu stie, sub M-uri exista locuri special amenajate pentru parcare sub forma de garaje, care au fost ocupate in mod abuziv sau nu, de catre locatari care depoziteaza muraturi si cartofi sau folosesc aceste spatii in alte scopuri (aspectul asta poate fi confirmat de locatarii din zona si nu numai).

    Asa ca, draga cititor indignat, inainte sa trimiti poze de genul asta, documenteaza-te despre cauzele care duc la parcarile sub aceasta forma. (*********)
    P.S. Propun redactiei sa isi schimbe domeniul de activitate ca sa zic asa si recomand sa se axeze doar pe parcari nesimtite. Va promit ca va „alimentez” zi de zi cu cel putin 20 de poze, nu doar din Alba Iulia, ci si din alte judete. Va ofer posibilitatea sa scoateti capul si in afara judetului. Ca altfel, slabe sanse.
    Ca ultima propunere, data viitoare faceti publica si identitatea cititorilor indignati.

    Stima!

  6. @Ovidiu

    marți, 18.02.2014 at 16:11

    Te-ai indignat ca ti-au facut astia poza la masina, sau esti unul care-i suparat ca n-are loc de parcare cand merge acasa?! Indiferent de situatie, esti penibil luand apararea unui astfel de caz! Dovedeste clar lipsa de respect pentru toti participantii la trafic. Daca auto nu era de Alba si…probabil cunoscut de Politia locala…sigur era amendat in foarte scurt timp. Aici e problema, daca esti smecher, parchezi unde vrea muschiu tau!

    • Ovidiu

      marți, 18.02.2014 at 17:54

      Demonstreaza-mi si mie unde apare lipsa de respect pentru participantii la trafic. Pietonii care traverseaza pe-acolo nu sunt afectati absolut deloc. Tocmai de aceea am tinut sa precizez faptul ca strada care apare in imagine nu e circulata. Macar eu am venit cu niste argumente in comentariul precedent si e cunoscut faptul ca in zona sunt doar cateva locuri de parcare si prea multe masini. N-am parcat acolo ca „asa au vrut muschii mei”, am parcat de nevoie. Tu vorbesti in necunostinta de cauza grav de tot. Te invit intr-o seara dupa orele 21:00 sa vezi cam cum arata zona si te urc la volanul masinii mele, sa vezi si tu cam cu cata usurinta parchezi 😉

      Lasand asta la o parte, cred ca, pana la urma orasul asta are nevoie de altfel de stiri, care sa fie utile, educative si benefice pentru cetateanul albaiulian. Nu cred ca e senzatie sa pozezi pe unu-altu ca a parcat cu doua roti pe o trecere de pietoni scoasa din uz.

      Dar asa se intampla cand suntem o mana de oameni si mergem pe principiul ca vesnicia s-a nascut la sat. Hai sa incercam sa ne mai depasim din cand in cand conditia de provinciali si sa nu mai fim atat de limitati cand nu e cazul.

      • gigel

        marți, 18.02.2014 at 20:05

        bine domnule, nu ai incurcat circulatia, dar legea scrie clar unde n-ai voie sa parchezi. In poza se vede c-ai blocat si rampa pentru persoane cu dizabilitati. Cere administratiei sa desfiinteze acea bucatica de drum pe motiv ca Vasile Goldis e cu sens unic si sa faca o parcare acolo.

  7. kretzu

    marți, 18.02.2014 at 20:23

    bai nene ovidiu
    tu chiar esti „nesimtit”. cum poti sa sustii ca nimeni nu este deranjat de „parcarea” facuta, cand masina este pusa exact pe trecerea de pietoni. in plus, ea blocheaza total exact partea inclinata facuta special pt persoanele in scaune si pt carucioarele cu copii. mai exact, mamele si handicapatii fizic sunt nevoiti sa se chinuie sa treaca strada pt ca pe unul ca tine il doare in fund de ceilalti. daca tot nu aveai unde s-o parchezi, puteai macar sa n-o lasi pe trecerea de pietoni. si pe deasupra tot tu vad ca esti nervos pe forum. si mincinos pe deasupra – trecerea de pietoni nu este dezafectata. tipic insa pt cei din categoria ta

  8. Ovidiu

    marți, 18.02.2014 at 21:08

    @gigel @kretzu

    Cu tot respectul domnilor, dar sunteti extrem de slab pregatiti.

  9. mdda

    miercuri, 19.02.2014 at 09:45

    Si celelalte masini din fata domnului care a parcat pe o trecere de pietoni scoasa din uz , sunt bine parcate ? Sau v-ati luat de dansul ca erati prin zona si nu ati putut cobora de pe trotuar. Sincer nu sunteti soferi si in plus daca nu si nici o treaba iti faci, facand poze. Ar trebui sa -i ceara domnului indignat ca poza cu masina personala costa nu este monument sau obiectiv turistic sa se faca poze . L-as invita pe cititotul indignat sa vina si martea in centrul orasului sa faca poze la masini ca sunt mai multe, este zi de piata, fiind foarte multe marci de masini poate sa aleaga .

  10. Costel

    miercuri, 19.02.2014 at 10:06

    cultura tipica a manelistilor romani!!

  11. tudor - cetatean M6A

    miercuri, 19.02.2014 at 10:17

    1 la mana articolul *****.2 la mana tinand cont de faptul ca nu sunt locuri de parcare aceasta masina a fost parcata super ok seara..cand nu sunt locuri doar nu o sa duca omu masina in lift cu el sus in apartament..3 poza e facuta dimineata dupa ce restul masinilor au plecat..nimeni nu parca in asa fel daca era loc si in fata si in spate..4 presiune pe hava sa faca parcari mai multe si sa descongestioneze in alte sensuri traficul nu doar unde isi primeste comision – sensurile giratorii, pavaje si fantani cu sampanie.. 5 m spatiu spatiu e steaua..

  12. Gore

    miercuri, 19.02.2014 at 12:32

    saracu kretzu nu poate trece de masina …va da.ti cu seama…

  13. Gore

    miercuri, 19.02.2014 at 12:34

    kretzu sigur ii un pieton kre nu are masina sigur ..si s.a trezit si el sa vorbeasca …umbli dupa un loc de parcare de la un capat la altul ..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax