Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Pericol pentru copii, la un loc de joacă din Alba Iulia. Cum arată parcul

Publicat

parc joaca pericol copii Parcurile de joacă din municipiul Alba Iulia sunt în această perioadă locul preferat de distracție al copiilor aflați în vacanță. În unele locuri însă, starea de degradare a toboganelor, a balansoarelor sau a leagănelor poate pune în pericol sănătatea celor mici. Un cititor Alba24 ne-a semnalat un asemenea caz, în locul de joacă situat între Bulevardul Transilvaniei și strada Vasile Goldiș din municipiu.

UPDATE: Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au transmis că problemele au fost rezolvate la aproximativ o oră după publicarea acestui articol.

Spațiile amenajate pentru copii sunt o sursă de divertisment și mișcare în aer liber, în care cei mici își pot dezvolta diferite abilități în timpul jocului. Însă pentru ca jocul să se desfășoare în siguranță copiii au nevoie de un mediu sigur.

Locul de joacă situat între Bulevardul Transilvaniei și strada Vasile Goldiș, care inițial avea trei tobogane, două leagăne, un balansoar, o groapă cu nisip și două băncuțe acoperite, a ajuns într-o stare avansată de degradare, prezentând un adevărat pericol pentru cei mici. Pe imaginile surprinse de cititorul Alba24 se poate observa că treptele de lemn care asigură accesul micuților spre tobogane sunt rupte, iar acoperișul din metal al băncuțelor a căzut.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax