Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: Pet Rescue la Zlatna. Câine ciobănesc, salvat dintr-o gură de mină adâncă de 30 de metri

Publicat

Un câine ciobănesc al unui proprietar de oi din Dumbrava a fost salvat luni, prin intervenția voluntarilor de la Asociația Trascău Corp Zlatna. Câinele, pe care ciobanii îl trimiteau să „întoarcă oile”, a căzut într-o fostă mină de mercur cu o adâncime de aproximativ 40 m, după ce a fost fugărit de câțiva porci mistreți.

Potrivit președintelui Asociației Trascău Corp Zlatna, Adrian Puiuleț, câinele ciobănesc a căzut în „gura” unei foste mine de mercur din Dumbrava, din locul „Vârf”, după ce fusese fugărit de niște porci mistreți. După câteva încercări eșuate de a-și scoate câinele din mină, proprietarul, Nicolae Fișter, a apelat numărul de urgență 112, iar intervenția a fost direcționată către speologii de la Asociația Trascău Corp din Zlatna.

Doi dintre membrii asociaţiei, Dan Viorel Ştefan şi Adrian Puiuleţ, s-au deplasat la faţa locului cu echipamente specifice tehnicilor de salvare speologice. După aproximativ 2 ore şi o coborâre de 30 de metri în gura de mină instabilă, cei doi au reușit să scoată câinele la suprafață, spre bucuria ciobanului, care și-a descris animalul ca fiind „mâinile şi picioarele” dânsului.

FOTO: Asociația Trascău Corp Zlatna

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o în rubrica Fii Reporter Alba24.ro!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trait “live”.

Nu uita să menționezi:

-locul unde s-a întâmplat evenimentul

-ziua și chiar ora la care l-ai surprins

-chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax