Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24.ro: Accident cu doi răniți între Ciugud și Șeușa. Posibile cauze: depășire și schimbarea direcției de mers

Publicat

accident ciugud 2 Două persoane au fost rănite într-un accident de circulație produs în această seară între Alba și Ciugud. Potrivit martorilor oculari, un autoturism BMW seria 5 a intrat în depășire și a lovit din spate un VW Passat care schimba direcția de mers. În urma impactului, un bărbat și o femeie aflați în VW au suferit mai multe leziuni, fiind necesară prezența ambulanțelor. Se pare că femeia a fost proiectată de pe locul din față, pe bancheta din spate, neavând centura de siguranță. 

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe SMURD dar și echipaje ale Poliției Rutiere care vor elucida modul în care s-a produs accidentul și vor stabili eventuala vinovăție a celor implicați. Pasagerii autoturismului BMW, doi tineri de 19 ani, nu au pățit nimic, în momentul impactului având centurile de siguranță.

Accidentul s-a produs pe un drum drept, unde șoferii circulă în general cu o viteză mai mare decât cea permisă. Este vorba despre drumul care face legătura între Ciugud și Șeușa, într-o zonă care s-a dezvoltat puternic din punct de vedere imobiliar în ultimii ani, fiind foarte circulată.

 

accident ciugud accident ciugud 1

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax