Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24.RO: Mașină de poliție, parcată în curbă, în centrul Alba Iuliei. „Oare ei au voie să își lase mașinile unde și când vor?”

Publicat

politie

Aglomerația din centrul orașului pune, în continuare, la încercare nervii și răbdarea participanților la trafic. De această dată, un cititor al ziarului Alba24.ro și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care a fost parcată o mașină a poliției, luni dimineață, într-o curbă din centrul orașului, în zona Tribunalului. Acesta a transmis trei fotografii și câteva impresii pe adresa redacției noastre.

Revolta șoferului a venit mai ales după ce, în urmă cu câteva zile, alți conducători auto au fost amendați pentru parcări neregulamentare în zonă.

„În data de 14 iulie 2014, la ora 10.00 aproximativ, în Piața Iuliu Maniu, mașina poliției încalcă flagrant regulile de circulație. Oare ei fac ce vor pe șosele? Oare ne sunt superiori? sau doar sunt niște persoane care nu au reguli? Incredibil. Numai acum câteva zile agenți de poliție dădeau amenzi prin acea zonă. Oare ei au voie să își lase mașinile unde și când vor?”, a transmis cititorul Alba24.ro.

Întrebați despre această situație, reprezentanții IPJ Alba au declarat că autovehiculul a fost identificat ca aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Alba, a fost identificat conducătorul auto și în cazul lui vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici !

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trait “live”.

Nu uita să menționezi:

-locul unde s-a întâmplat evenimentul

-ziua și chiar ora la care l-ai surprins

-chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. stefan

    miercuri, 16.07.2014 at 12:04

    ce s-a intamplat nu mai vrea nimeni sa comenteze???

    • bula

      joi, 17.07.2014 at 12:13

      daca o ambulanta are un caz unde isi lasa masina????daca politia are o sesizare lasa masina la 1km si vine pe jos???????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax