Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ȘTIREA TA PE ALBA24: Șanțurile adânci de la canalizare lasă stâlpii de curent „în aer”, pe strada Bisericii din Pianu de Sus

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a sesizat că în comuna Pianu de Sus, pe strada Bisericii, lucrările la sistemul de canalizare lasă loc de pericol pentru cetățeni. Concert, pe stradă s-au săpat șanțuri adânci, iar stâlpii de electricitate, amplasați pe aceeași linie, au rămas descoperiți, pe mai bine de o jumătate de metru. Oamenii sunt îngrijorați că stâlpii ar putea să cadă, întrucât nu mai sunt protejați.

„Șanțurile săpate prin fața caselor oamenilor sunt foarte adânci, s-a săpat și în jurul stâlpilor de curent, care nu sunt susținuți cu nimic. La o furtună, un vânt sau o ploaie mai puternică, este periculos, pot cădea stâlpii de curent și se pot întâmpla nenorociri. Lucrările sunt făcute neglijent și durează mult. Sperăm să nu ne trezim cu un stâlp de beton căzut pe mijlocul drumului, sau, mai rău, pe o casă sau un om!”, ne-a transmis cititorul Alba24.ro.

Iată câteva imagini de la fața locului:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dorel

    luni, 11.03.2013 at 20:02

    Fratilor nu e nimic extraterestru e o imagine reala. Ce este mai important e faptul ca deversarea se face pe un teren privat.Avem o intrebare pentru proiectant : a_ti facut proiectul din BIROU domnule David ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax