Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24. Sârma, soluția românească, ieftină și de durată. Cum a înlocuit „spiderman” un stâlp de gard căzut, la Aiud

Publicat

collagesar O veche zicală spune că românul știe să repare orice, dacă îi dai o bucată de sârmă și un patent. Un cititor Alba24 a surprins un asemnea caz, la Colegiul Național Titu Maiorescu din Aiud. După ce stâlpul din cărămidă a unui gard a căzut, spațiul rămas liber a fost „închis” temporar cu sârmă.

Lucrarea pare să fie făcută de un adevărat „spiderman”, care a împletit cu migală sârma astfel încât să închidă spațiul rămas liber.

„Soluția românească, ieftină și de durată. La Colegiul Național Titu Maiorescu a căzut un stâlp a unui gard, iar pentru reparația lui s-a găsit o soluție rapidă, sârma”, a scris cititorul Alba24.

Până când stâlpul va fi refăcut, soluția inedită aleasă de „meșter” pare să fie cea mai bună, ieftină și rapidă variantă pentru a „închide” locul rămas liber.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Un cetatean realist

    duminică, 08.10.2017 at 13:25

    Doriti sa se repare peste noapte?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax