Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Spații comerciale lăsate în paragină de proprietari, în centrul municipiului Alba Iulia

Publicat

1Spațiile comerciale ”uitate” de proprietari creează o imagine dezolantă, în centrul municipiului Alba Iulia. Este opinia unui cititor Alba24 care a surprins un spațiu ”acoperit cu ziare” și lăsat în paragină de ani de zile de proprietar.

Zona reclamată de cititorul Alba24 se află în centrul municipiului Alba Iulia, pe strada Ardealului în apropiere de sediul Direcției de Taxe și Impozite. Spațiul surprins pe imagine oferă o privelişte dezolantă, cu faţada acoperită de ziare și afișe publicitare, multe dintre ele rupte, transmite cititorul Alba24.

”Oare nu interesează pe nimeni cum arată spațiile comerciale dezactivate de peste cinci ani, în centrul municipiului Alba Iulia? Poate Primăria Alba Iulia ar putea lua o hotărâre pentru cei care nu răspund cerințelor actuale, măcar să îi oblige pe proprietari să întrețină fațadele clădirilor, nu să fie astupate cu ziare”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax