Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Spirit civic la Roşia Montană. Doi copii au predat la poliţie un telefon pe care l-au găsit pe stradă

Publicat

18175370_1437975809591951_1181199793_o Doi copii din comuna Roşia Montană au dovedit că spiritul civic este valabil la orice vârstă şi au dat astfel un bun exemplu de urmat, adulţilor. Cei doi elevi au găsit un telefon pe o stradă din zonă şi l-au predat poliţiei, care a găsit proprietarul.

Joi, în jurul orei 10.30, doi elevi ai Şcolii Generale „Simion Balint” Roşia Montană s-au prezentat la postul de poliţie din comună şi au predat un telefon mobil despre care au spus că l-au găsit pe stradă. Mai precis, pe DJ 742 între clădirea „complex” şi postul de jandarmi din Roşia Montană.

Oamenii legii au reuşit să identifice proprietarul telefonului şi i l-au restituit.

Cei doi copii, o elevă în clasa a IV-a şi un elev în clasa a II-a, din comună, au fost felicitaţi de poliţişti pentru gestul lor.

Datele ne-au fost transmise de către o cititoare Alba24.ro.

UPDATE, Potrivit IPJ Alba, “în dimineaţa zilei de 26 aprilie a.c., la Postul de Poliţie Roşia Montană s-au prezentat doi minori, de 8 şi 10 ani, elevi ai şcolii din comună, care au predat un telefon mobil, în valoare de cca. 500 de lei, pe care l-au găsit, în aceeaşi dimineaţă,  în timp ce se deplasau pe un drum din Roşia Montană.

În scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe proprietar căruia i-au restituit telefonul pierdut.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi felicită, în mod public, pe cei doi minori, pentru gestul făcut, dar şi pe părinţii şi profesorii acestora, pentru educaţia ce le-au dat-o”.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax