Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Surpriză pe patru roţi, la ceas de seară, pe pista de biciclete de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia

Publicat

parcat pe pista bicicleteO plimbare la ceas de seară pe pista de biciclete amenajată şi luminată de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia se poate transforma în „cursă cu obstacole”. Desigur, este vorba despre piedici ce pot fi ocolite, dar care creează disconfort celor care preferă plimbările pe două roţi.

Cam aşa s-ar putea descrie impresia unui albaiulian care a trecut prin zonă, luni seara, şi a observat cum un autoturism Audi ocupa mai toată lăţimea pistei de biciclete, în dreptul parcării de la capătul Bulevardului Transilvaniei, în apropiere de intersecţia cu strada 1 Decembrie 1918.

“Bulevardul Transilvaniei, luni, 7 noiembrie 2016, în prag de seară… Probabil noaptea devine pistă pentru mașini de… mașini!”, a fost comentariul cititorului Alba24.

Exemple de şoferi care au ales locaţii „neinspirate” pentru a-şi lăsa maşinile, în spaţiul public, au fost date de nenumărate ori, de către cititorii noştri. Şi, chiar dacă, în unele cazuri, există circumstanţe atenuante – neatenţie, grabă, urgenţă sau, pur şi simplu, străin care nu cunoaşte zona -, poate astfel de sesizări ale locuitorilor oraşului îi determină pe cei în cauză să ia în calcul că pot încurca traficul, indiferent de oră sau zonă.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax