Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Trafic de coșmar pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Maşinile circulă „bară la bară” din cauza lucrărilor la carosabil

Publicat

IMG-20160711-WA0001Dacă e vară, se repară drumul. Cam aşa se întâmplă şi în judeţul Alba. De câteva zile, se aşteaptă zeci de minute în coloană, între Alba Iulia şi Sebeş, asta nu doar din cauza traficului aglomerat, deja cunoscut, ci pentru că se mai lucrează şi la carosabil.

Șoferii care au circulat pe DN1, între Alba Iulia și Sebeș, luni, în jurul orei 12.00, și-au testat răbdarea și nervii. Potrivit unui cititor Alba24, începând din cartierul Partoș, mașinile circulau bară la bară, din cauza unor lucrări efectuate în zona „Trei poduri”.

Desigur, aceste lucrări sunt necesare. Tot pentru siguranţa şi confortul în trafic. Doar că generează, temporar, blocaje, astfel că şoferii care au de ajuns într-un timp relativ scurt la Alba Iulia, la Sebeş sau în alte locaţii din zonă, fie trebuie să plece mai devreme, fie să-şi amâne urgenţele, dacă pot.

Blocajele din trafic au fost sesizate de şoferi pe tot parcursul săptămânii trecute, între Alba Iulia şi Sebeş. Au fost însă aglomeraţii pe DN1 în această zonă şi anterior.

În această perioadă, se fac lucrări de nivelare şi asfaltare pe tronsonul ce cuprinde podul de peste Mureş şi şoseaua până în zona „Trei Poduri”. De regulă, acestea se desfăşoară după ora 18.00 şi noaptea, teoretic pentru a nu aglomera şi mai mult traficul la ore de vârf. Luni, lucrările au încurcat circulaţia în miezul zilei.

Coloanele de maşini se formează de la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş, dar şi din sens opus, încă de pe coborârea de pe A1, la Lancrăm. Circulaţia se desfăşoară alternativ, pe o bandă, în zona cu asfaltări.

Unul dintre şoferii care au prins coloanele de maşini între Alba Iulia şi Sebeş în weekend au spus că „distanţa Alba Iulia – Sebeş (aprox 15 km – n.r.) a fost parcursă într-o oră, din cauza lucrărilor de asfaltare”. Alţi şoferi au relatat că au aşteptat 30 de minute, doar ca să poată ieşi din Alba Iulia.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Fane

    luni, 11.07.2016 at 13:02

    Si cat credeti ca vor rezista aceste lucrari de refacere a carosabilului cand toate masinile de mare tonaj stationeaza atata timp si circula pe caldura asta ?

  2. Lucian

    luni, 11.07.2016 at 18:27

    Varianta de ocolori este prin Vurpar, dar doar pt masini mici, din pacate sunt cativa km fara asfalt

  3. Emilian

    luni, 11.07.2016 at 22:47

    „Să-şi amâne urgenţele, dacă pot”….?
    Dvs sunteti capabili sa amânați urgente?????

  4. Elena

    marți, 12.07.2016 at 09:51

    Traficul de cosmar a durat pana la ora 19-20. Astazi deja lucreaza tot in timpul zilei deci va fi acelasi trafic de cosmar. Ieri am parcurs 5 km in 50 minute. Trebuie sa lucreze noaptea ca altfel nu se poate.

  5. aiuristica

    marți, 12.07.2016 at 10:12

    Aiureala provine de la ora aleasa pentru lucrarea de asfaltare a sensului giratoriu de la 3 poduri. Lucrarea se executa la ora de maxim aflux !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax