Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: Trafic rutier blocat pentru o jumătate de oră pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia, din cauza unei maşini parcate neregulamentar

Publicat

Un cititor Alba24 a surprins în imagini o situaţie care a pus la încercare nervii şoferilor care se aflau în trafic miercuri dimineaţa pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia. Din cauza unei autoutilitare parcate pe jumătate pe carosabil, un autobuz STP nu a mai putut trece şi astfel traficul rutier în zonă a fost blocat pentru aproximativ o jumătate de oră.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, iar în cele din urmă strada a fost deblocată după ce pasageri din autobuz au mutat maşina. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.50, miercuri dimineaţa.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şofer, un bărbat din judeţul Mureş. Acesta riscă să fie amendat pentru parcare neregulamentară şi blocarea străzii, cu până la 240 de lei, trei puncte amendă şi două puncte penalizare.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul Smecherie

    joi, 10.10.2013 at 10:01

    Hava si Politia e de vina ! de ce nu lasa toate benzile sa fie circulate nu pe o parta sa fie parcare !

    Vreau ca tot ce e asfaltat sa nu mai fie parcari !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax