Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: „Trei cai frumoși”, la păscut prin Cetatea Alba Carolina. Momente de stand-up comedy cu poliția locală, animalele și proprietarul

Publicat

18072485_1472211272821362_798411067_n Cei „trei cai frumoși”, deja cunoscuți în Alba Iulia după ce au încurcat circulația în repetate rânduri sau au fost văzuți păscând la blocurile din oraș, au fost mutați la verdeață proaspătă, și unde se putea mai bine dacă nu în Cetatea Alba Carolina, acolo unde iarba e verde și îngrijită, numai bună de rumegat. Poliția locală a intervenit vineri dimineață să încerce să îi scoată din zona istorică a orașului, iar cei care au trecut prin zonă și i-au văzut în acțiune și-au început ziua cu un moment de stand-up comedy cu patru polițiști, trei cai și proprietarul animalelor.

Nu au mai avut unde să îi ducă la păscut, motiv pentru care proprietarul cailor care se plimbă nestingheriți prin oraș i-a mutat în Cetatea istorică. Vineri dimineața, poliția locală s-a deplasat în zonă pentru a încerca să scoată animalele de pe spaţiul verde. Imagini cu întâmplarea au fost surprinse de un cititor Alba24 care povestește că momentul a fost unul comic având în vedere că situația s-a complicat în momentul în care unul dintre cai a lua-o la galop prin cetate.

Cei trei cai sunt deja cunoscuți de albaiulieni după ce au fost văzuți de mai multe ori plimbându-se pe arterele principale ale orașului sau prin cartiere.

Potrivit legislaţiei în vigoare, „lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri” este contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 100 şi 500 de lei. Totodată,  în cazul constatării unui prejudiciu provocat de animale, în sarcina proprietarului acestora se poate reţine repararea pagubei produse.

UPDATE: Primăria şi Poliţia Locală au transmis precizări despre incidentul de vineri dimineaţa. Sursele citate menţionrează că, în jurul orei 8.30, polițiștii locali au găsit patru cai nesupravegheați ce pășteau la intrarea în Cetatea Alba Carolina. Proprietarii acestor animale au fost identificaţi şi sancţionaţi cu amenzi de 300 de lei.

“Proprietarii sunt domiciliați în municipiul Alba Iulia (cartierul Lumea Nouă). Aceștia sunt: Radu C. în vârstă de 30 ani; Daniel U. în vârstă de 35 ani; Iancu D. în vârstă de 27 ani. Aceştia au fost atenționați că, în cazul în care nu vor supraveghea mai atent animalele, vor fi sancționați cu maximul prevăzut de lege”, transmite Poliţia Locală.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax