Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Un mal de pământ stă să cadă peste drumul judeţean, între Teleac şi Totoi. Risc pentru siguranţa circulaţiei

Publicat

alunecare teren Un mal de pământ de pe marginea drumului judeţean 107L, între localităţile Teleac şi Totoi, lângă Alba Iulia, stă să cadă peste carosabil. Situaţia a fost sesizată miercuri, de o cititoare Alba24.

„După ce va cădea terenul pe vreo maşină, intră şi cei care răspund de drumuri. Ca de obicei, nu vede nimeni la timp”, transmite cititoarea Alba24.

În imagine se vede că o parte din malul de pământ a ajuns deja pe carosabil.

UPDATE: Luni, reprezentanţii CJ Alba au precizat pentru Alba24 că o echipă de la Drumuri va merge la faţa locului pentru a evalua situaţia şi a lua măsurile ce se impun.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax