Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: „Unii îşi permit”. Manevră riscantă la trecerea la nivel de cale ferată, spre şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia

Publicat

WP_20161101_16_59_57_ProInconştienţă sau tupeu la volan. Așa s-ar putea descrie manevra riscantă a unui şofer, grăbit sau neatent, care a forțat trecerea la nivel de cale ferată din municipiul Alba Iulia, în zona străzii Mărășești, în timp ce barierele erau coborâte și semnalele luminoase anunţau trecerea unui tren. Un cititor Alba24 a surprins pe imagini decizia mai puțin inspirată a conducătorului auto.

Un cititor Alba24 a surprins marți, 1 noiembrie, în jurul orei 17.00, o situaţie potenţial periculoasă pentru conducătorul unui autoturism, în urma unei decizii mai puţin inspirate.

După ce a depășit celelalte mașini care așteptau în coloană, șoferul grăbit a forțat trecerea la nivel de cale ferată din zona străzii Mărăşeşti, spre șoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, în timp ce barierele erau coborâte „de minute bune”, iar semnalele luminoase anunțau trecerea unui tren.

„Unii își permit”, ne-a transmis cititorul.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    miercuri, 02.11.2016 at 18:48

    Asa se grăbește omul spre rai?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax