Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Zonă de acces spre blocuri din Alba Iulia, cartierul Cetate, cu probleme. Un localnic cere montarea unui stâlp de iluminat

Publicat

20160423_185429Un cititor Alba24 a sesizat o situaţie din oraşul Alba Iulia, solicitând o rezolvare din partea administraţiei locale. Susţine că într-o zonă de acces spre blocuri din zona Cetate ar fi util un stâlp de iluminat.

„Întreb în aceste zile importante pentru actuala conducere a Primăriei Alba Iulia despre un subiect care îi frământă pe locuitorii blocului A2 de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, blocului M6 de pe Bulevardul Transilvaniei și blocurilor B de pe Vasile Goldiș. Accesul către aceste blocuri dinspre Bulevardul Transilvaniei se face printr-un gang, pe lângă LaWaffa și Pizzeria Tortuga, neîngrijit de mulți trecători (care își fac nevoile fiziologice acolo), dar nici de Primăria Alba Iulia.

Rugăm Primăria Alba Iulia să pună un stâlp de iluminat în acel gang, poate astfel nu își mai fac nevoile oamenii care confundă acel gang cu toaleta publică. Acel gang este neiluminat, astfel atrage oamenii pentru a-și face nevoile într-un loc mai ferit. Domnilor din conducerea Primăriei, v-ar plăcea să călcați în <nevoile altora> când să intrați în casă?”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate