Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Știrea TA: „Pe strada Varese din Alba Iulia la fiecare pas te așteaptă o capcană”. Un șofer a intrat cu roata mașinii în rigola de pe marginea drumului

Publicat

1 Strada Varese din Alba Iulia este o adevărată capcană spune un cititor Alba24. Acesta a ajuns cu roata mașinii într-o rigolă de pe marginea drumului. Rigolele nu sunt acoperite deși sunt destul de adânci.  

„Pe strada Varese din Alba la fiecare pas te așteaptă o capcană !

De la drumul pavat ce sta sa se scufunde în bazinul de decantare a apei stradale aflat în mijlocul drumului până la marginea drumului unde lucrători au uitat să pune capac la rigolele montate și lipsei semnelor de circulație. Trăim în Romania și firme cu pile și relații fac lucru de mântuială” ne-a transmis cititorul Alba24.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

 1. B Marius

  sâmbătă, 29.07.2017 at 19:56

  Se stie ca Primarul face licitati cu firma lui peste care face o lucrare de mantuiala si pune viata oamenilr in pericol !

  Aici prin zona ziua si sara poti vedea vulpea si mistretul lui hava ! daca vrei sa mergi cu bicicleta e mai bine sa mergi pe langa ia daca nu vrei sa pici in cap din cauza la gaurile de la acea groapa de decantare cu grati de fier si gropi pe langa ia , iarna polaris nu da cu plugul si nici cu sare … pe strada nazaret illit se fac santuri dintro parte in alta a drumului si se uita sa se astupe si politia locala trece zilnic si nu ia nici o masura ! platim taxe pentru a fura primarul ?

 2. ....

  sâmbătă, 29.07.2017 at 20:44

  Spune pe naiba un cititor! soferu in 28.07. Noaptea era mort de beat!

 3. Petre

  sâmbătă, 29.07.2017 at 21:03

  Pe strada Dr Aurel Lazăr nu ai riscul ai riscul asta. Ii drum de pămînt. Doar praful și noroiul te pot deranja. Da in rest nu ai nici un risc.

  • Raul

   duminică, 30.07.2017 at 16:17

   Mai ai un risc , sa nu faca administratia locala drum asfaltat sau pavat pentru ca fura si nu au bani !

 4. .....

  duminică, 30.07.2017 at 00:54

  Ma intreb?!!!!! oare ce fel se sofer cand vede un pericol se arunca in el,pur si simplu????motivul: nu ne mai saturam sa criticam administratia locala, dar cetateni/locuitorii orasului nu fac absolut nimic pentru comunitate?

  • Raul

   duminică, 30.07.2017 at 16:12

   Cu masina o intrat sara , pe întuneric daca nu stai prin zona aia nu vezi ca e groapa sau ca is dale pentru ca totul e gri … constructorul are obligatia sa puna capac peste rigola si primaria are obligatia sa verifice ! platim destule taxe la hoti din primaria sa faca si ei pentru noi nu sa fure sa duca neamurile lor bine !

   Stiu bine ca hava face contracte si ia procente din lucraci in buzunarul lui ! DNA sa verifice pe Hava 😉

   administratia locala e de rahat !

 5. eu

  marți, 01.08.2017 at 15:09

  Ce mai conteaza ce va balacariti voi cu primarul si cu pavajele, soferul masinii e mort. Nu a ajuns acolo de bine ce ii era acasa. Avea necazuri cu o mizerie de om. Pacat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax