Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Peisaj dezolant la barajul Mihoeşti, în Apuseni. Sticle din plastic și gunoaie plutesc pe apă

Publicat

baraj mihioesti gunoaie

Sticle din plastic de toate formele, culorile și mărimile plutesc pe apă, alături de alte deșeuri, pe marginile barajului de la Mihoești, în Munții Apuseni. În ultima perioadă, indiferența locuitorilor din zonă dar și a turiștilor fără o fărâmă de educație sau simț civic pare să devină din ce în ce mai mare, lacul și valea râului ajungând o adevărată rampă de gunoi.

Peisajul dezolant a fost surprins de un cititor Alba24, care ne-a trimis imaginile pe rețeaua de socializare Facebook.

De-a lungul malurilor lacului, mizeria se întinde pe zeci de metri. Alături de pet-uri, pe apă plutesc sticle, caserole, bidoane din plastic sau metal, doze de aluminiu.

Barajul se află în satul Mihoeşti, la 5 kilometri în amonte de orașul Cîmpeni. Are o înălțime de 29 de metri și reține un volum de 6,25 milioane mc de apă. Lacul de acumulare format ca urmare a ridicării acestui baraj servește la reglarea debitelor râului Arieş și atenuarea undelor de viitură. Amenajarea a fost pusă în funcțiune în anul 1987 şi este gestionată de Administraţia Bazinală de Apă Mureş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maya

    miercuri, 18.04.2018 at 21:01

    nu cred ca aceasta cantitate s-a strans intr-o saptamana….cu ce se ocupa administratorii, mai precis …ei privesc cum plutesc peturile…despre noi si gradul de civilizatie nu amintesc pentru ca toti stim ..dar nu luam masuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax