Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO ȘTIREA TA: Peisaj dezolant pe Valea Arieșului, în zona Sălciua. „Vrem turism, dar ne e lene să ne strângem gunoiul”

Publicat

Mulți turiști aleg să-și „reîncarce bateriile” la sfârșit de săptămână la munte, iar una dintre zonele preferate e Valea Arieșului, care nu duce lipsă de locuri pitorești cu peisaje splendide. Din păcate, din cauza celor care nu respectă nici cele mai elementare reguli de bun simț, acest peisaj mirific se pierde printre munți de gunoaie și mii de PET-uri aduse de apă.

Râul Arieș a devenit locul unde educația unor cetățeni dispare. Astfel, pentru cei certați cu bunul simț, râul reprezintă doar un „cărăuș” al gunoaielor și al deșeurilor de prin gospodării sau pensiuni turistice.

La Sălciua, un cititor Alba24 a surprins pe imagini malurile râului Arieș „invadate” de PET-uri și alte deșeuri, cel mai probabil aduse de apă din amonte.

„Pitoreasca vale a Arieșului, la Sălciua. Vrem turism, dar ne e lene să strângem gunoiul. Ospitalitatea moților pe râul Arieș”, ne-a transmis cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax