Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Peste Sebeșul german, ninge de la Kronospan? Praf și pulbere gălbuie, astăzi o vedem, și nu e!

Publicat

19389433_1365762100176316_1420959350_n Știți cum erau străzile din Sebeș, în urmă cu câteva zile? Praf! Nu, nu erau stricate, dar erau pline de un praf gălbui, un fel de rumeguș fin care s-a depus peste tot, dar a preferat să fie mai vizibil mai ales în rigole. La presiunea unor localnici, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prelevat probe, să vadă despre ce este vorba. Până vor veni însă rezultatele, urmele au fost șterse cu asistența primăriei. De fapt cu ”asistații” primăriei, scoși la măturat exact la momentul oportun.

Au rămas niște fotografii cât se poate de clare, primite de noi de la o sursă de încredere. Să fie polen? Să fie rumeguș? Să fie praf din Sahara? Să fie vreo campanie de marketing, vreo promoție de la Kronospan? În limbajul specializat din domeniul vânzărilor, genul ăsta de acțiune se numește ”sampling”, adică clienții primesc ceva marfă moca, în speranța că vor cumpăra ulterior produsul.

Dincolo de glumă, apariția pe străzi a unor asemenea depuneri ar trebui să îngrijoreze autoritățile, care ar trebui să le ofere oamenilor niște răspunsuri, nu să le determine să se arunce cu capul sub nisipul praf. Ca să știți: de foarte mult timp nimeni nu mai măsoară cu adevărat noxele din Sebeș, de foarte mult timp nu mai sunt probleme și totul funcționează în parametri. De foarte mult timp, nu mai îndrăznește nimeni să controleze fabrica… (nici noi n-avem curaj să pronunțăm ”Kronospan”).

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. amicii

    miercuri, 21.06.2017 at 08:02

    De parca ar fi singurul inconvenient care distruge Sebesul. Mai multe strazi sunt distruse de catre camioanele supraincarcate cu lemne, multe fara documente legale, in drum spre mastodontii care macina padurile taiate alandala. Primaria nu raspunde locuitorilor care au facut nenumarate petitii pentru interzicerea tranzitului de mare gabarit, dar probabil sunt mai interesati de bunul mers al acelor firme, decat de locuitorii care au votat. Sau mai sti, or fi mana in mana cu cei care distrug casele si soselele din oras. Se vor sensibiliza doar cind oamenii vor iesi cu batele in mana, sa isi apere casele ?

  2. Adrian

    joi, 22.06.2017 at 00:08

    Stau pe una dintre strazile neasfaltate si am copii mici , iasa copii sa se joace in curte si de cite ori trece o masina inghite praful de pe strada , spal masina o las citeva minute afara am spalato degeaba , deschid geamul sa aerisesc casa intra praful in casa de zici ca sotia n-a mai sters praful de un an , nu-mi permite buzunarul sa ud in fata portii ca apa e scumpa … conducerea primariei asi bate joc si platim impozite de municipiu , nu avem un cinematograf suntem la nivelul oricarei comune din imprejurimi dar noi platim impozit de municipiu , pai daca e pina acolo asigurati si conditiile unui municipiu hotilor ca nu va mai ajung banii si scorniti numai kk-turi ca sa va umpleti buzunarele , kk-turi de genul pomi cumparati cu adausuri de 300% – 400% , ne gazati zi de zii , senzorul ala de poluare care masoara gradul de poluare si care se afla pe cosul de la Kronobalaur se afla cu cativa metrii mai in jos de gura cosului de evacuare , doamne ca nu va mai satura dracu odata de mizerii , parca nu stati tot in satul asta ca nu-i pot spune municipiu ca n-am cum

  3. votul

    joi, 22.06.2017 at 11:17

    Asta au votat sebesenii, adica un edil navetist, care habar nu are de problemele strazilor pastorite, sau se face ca nu aude de acestea. Il conduce probabil, un smecheras.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax