Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Platformă de gunoi, pe spațiul verde cu loc de joacă. Reclamația unor locuitori din centrul orașului Alba Iulia

Publicat

Locația aleasă de autoritățile locale din Alba Iulia pentru amplasarea unei platforme pentru pubele de deșeuri, în centrul orașului, a generat nemulțumiri în rândul locatarilor unui bloc din zonă. În primul rând, oamenii reclamă că este afectat spațiul verde. Și apoi atrag atenția că, în locația respectivă, ei au amenajat și un loc de joacă pentru copii.

Situația a fost semnalată la blocul ANL din centrul orașului, în Piața Consiliului Europei.

”Cât de smart se acționează în Alba Iulia și cât de apreciate sunt spațiile verzi și eforturile cetățenilor de a crea o zonă verde de relaxare în jurul blocului, chiar în centrul orasului ,unde de ani întregi încă mai sunt garaje… (dar aceastea nu sunt în vederea primariei, nu deranjează).

În fata blocului ANL s-au demarat lucrările de montare a pubelelor de gunoi, exact în zona verde.

În această zonă, locatarii blocurilor au făcut eforturi și s-au mobilizat să planteze copaci și să amenajeze cât de cât o zonă de relaxare. Am construit o căsuță de joacă pentru copii și am montat bănci, pe banii noștri și cu efort propriu.

Este un mic spațiu verde unde ies copiii la joacă, feriți de mașini.

Nimeni nu a fost consultat sau anunțat cu privire la aducerea pubelelor de reciclare, iar înlocuirea unui spațiu verde cu un spațiu în care se aruncă gunoiul este departe de ceea ce vrea să însemne un smart city.

Mulțumim celor care s-au gândit cum să scape de gunoi. Locatarii blocurilor din această zonă doresc să vadă iarbă și copaci”, a transmis o cititoare Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate