Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Plimbare prin beznă spre pista de biciclete de pe Dealul Mamut. Cum funcționează iluminatul public în zonă

Publicat

Un cititor Alba24 a sesizat o situație din zona Dealul Mamut, ce ține de iluminatul public. Spune că urcarea spre restaurantul Panoramic și pista de biciclete, noaptea, este o adevărată provocare, având în vedere că iluminatul funcționează doar cu doi stâlpi.

”Aș vrea pe această cale să-i invit la o scurtă plimbare pe cei responsabili de iluminatul public la urcarea spre restaurantul Panoramic. Poate așa află și dânșii că iluminatul funcționează la numai doi (2) stâlpi.

Mă-ndoiesc că nu se știe de lucrul ăsta din moment ce situația e aceeași de cel puțin jumătate de an!

Desigur, n-aș vrea ca invitația să-mi fie acceptată la ore foarte târzii, mai ales ca mâine, vă așteaptă o nouă zi grea de… Solitaire. Ce ziceți?”, transmite cititorul Alba24.

Potrivit unor informații transmise de un alt cititor al ziarului Alba24.ro, un motiv pentru care iluminatul în zonă este foarte slab, se datorează unui stâlp distrus, care cel mai probabil lovit de un autoturism.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax