Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Poarta Raiului din Munții Șureanu, „umbrită” de … civilizație. Gunoaiele zac neridicate, pe marginea drumului

Publicat

Zona turistică Poarta Raiului – Luncile Prigoanei din Munții Șureanu are o nouă „atracție”. Un cititor Alba24 a fotografiat joi tomberoanele pline cu saci menajeri și mormane de deșeuri împrăștiate în zona acestora, o imagine de prost-gust pentru cei care vor să se bucure de peisajele de vis și aerul curat de munte.

Situația a fost sesizată în repetate rânduri de cei din zonă, care spun că operatorul de salubritate GreenDays SRL nu ridică la timp gunoiul.

„Le-a expirat contract și de fiecare dată așteaptă aprobare de la Primăria Șugag să meargă să ridice.

Îmi iau banii că am contract, dar de ridicat ridică numai când vor”, ne-a transmis unul din proprietarii pensiunilor din zonă.

Nu este pentru prima dată când este sesizată situaţia şi aceasta nu se repetă doar vara. Situația este una și mai neplăcută având în vedere că deșeurile pot atrage animale sălbatice care pot speria sau ataca turiștii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax