Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Pod pietonal din Sebeș, un pericol pentru cetățeni. „Pe aici trec zilnic copii, bătrâni, oameni ce merg la muncă”

Publicat

Un pod pietonal peste râul Sebeș, care leagă cartierul Joagăr de municipiul Sebeș, se află într-o stare avansată de degradare și reprezintă un adevărat pericol pentru cetățenii care sunt nevoiți să îl traverseze zilnic. 

„Pe aici trec zilnic locuitori ai Sebeșului. Copii, bătrâni, oameni ce merg la muncă. E în cartierul Joagăr.

Primăria zice ca e privat. Pe podul acesta nu s-a făcut nicio investiție din partea Primăriei de când sunt eu. Nu zic de cartier nimic, că e vai mama lui. Schimbat brațe și bucși la mașini la câteva luni. Vrem doar să avem și noi cât de cât o cale de acces mai aproape de oraș”, ne-a scris un cititor Alba24.

Podul pietonal este folosit frecvent de cetățenii din cartier, reprezentând principala cale de acces spre stația de autobuz din zona Ciserom, sau de către copiii care merg la școală.

După ce mai multe scânduri s-au rupt sub un cetățean, fiul acestuia în vârstă de 21 de ani a decis să repare de unul singur porțiunea respectivă. 

„Sub tatăl s-au rupt în decursul zilei de 31 iulie, pe la ora 6 dimineața, trei scânduri. Noroc că era la capătul podului, nu deasupra râului.

Cât am lucrat astăzi acolo, să fac să fie cât de cât ok, au trecut oameni cu copii pe biciclete, și le-am zis din prima să aibă grijă pe unde merg.

Și da, oamenii ce m-au văzut acolo că reparam cum am putut și eu, mi-au mulțumit de zici că am întors marea cu “fundul în sus”. Toți care treceau pe acolo erau fericiți că în sfârșit repară cineva acel pod.

Nu cerem mult, doar o alee pietonală cât de cât decentă, să nu îți fie frică să treci pe acolo. Sau doar să ni se pună la dispoziție ce avem nevoie, că îl întreținem noi”,  ne-a mai transmis cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    marți, 01.08.2023 at 19:11

    pe nimeni din primărie nu interesează de poduri defecte,de organizarea proastă din spital,de nereguli la azilul de bătrani,de schimbatul dalelor prin oras(a se vedea dale crăpate puse de cateva luni în zona magazinului Orange,Leul de Aur),nimeni nu verifică?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax