Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ȘTIREA TA: Podul de acces în Cetatea Alba Carolina dinspre Electrica, o adevărată capcană pentru trecători

Publicat

Podul de lemn ce face legătura cu tunelul de acces în Cetatea Alba Carolina, la Alba Iulia, în zona Centru – Electrica pare că a devenit o adevărată capcană pentru trecători.

UPDATE: Reprezentanții Primăriei au transmis următoarele precizări.

Ca formă, situația este una evidentă și nu ne este permis să ne sustragem celui în cauză cu o simplă scuză. Ca fond, problema este mai neplăcută, iar sinceritatea mă obligă să spun lucrurilor pe nume, indiferent cum se va interpreta. Acești câțiva metri de pod au fost discutați ca o necesitate imediată, de ceva timp. Se pare că uneori teoria aduce devălmășie practică, iar asta poate duce chiar la ceva tragic. Vă spun clar: o să urmăresc cine n-a înțeles limba română și faptul că urgent are un singur înțeles – imediat! Și sper ca altă dată va înțelege că ce discutăm se aplică de îndată. Mă voi întâlni cu cetățeanul care a ajuns în această situație din cauza unei disfuncționalități ce nu se justifică, pentru care îmi voi cere scuze nemijlocit. Rațiunea mea este să nu mai găsim scuze, ci să rezolvăm tot ce ni se semnalează la timp”, a transmis Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.

Un bărbat a postat imagini pe rețeaua de socializare din care reiese că o persoană s-a rănit la picior după ce una dintre scândurile de lemn din podeaua podului a cedat.

”Către Primăria si cetățenii orașului Alba Iulia !!!!! Podul care face legătura tunelului și Cetatea Alba Carolina!!! Podul este situat în centru, unde este complexul de joacă al copiilor, unde un prieten era să o facă una cu pământul”, a scris un cetățean pe Facebook.

Alba24 a scris de mai multe ori despre starea precară a acestui pod din lemn. Acum două luni o bună parte din balustrada podului era pusă la pământ. Atunci, părerile erau împărțite. Unii cititori Alba24 spuneau că putea fi vorba despre acte de vandalism, alții că este de vină lipsa de interes în mentenanța podului din lemn.

Vezi și FOTO VIDEO: Act de vandalism sau neglijența autorităților din Alba Iulia? Balustrada podului de la Electrica s-a rupt

Cert este că în această perioadă zonele de acces spre Cetate sunt intens folosite de albaiulieni și turiști, de toate vârstele, având în vedere perioada concediilor și vremea frumoasă, iar acest incident putea avea urmări și mai grave.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax