Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Reducerile înving frica de coronavirus. Coadă până în stradă, la Impozite și Taxe Locale Alba Iulia

Publicat

În plină alertă națională privind răspândirea coronavirusului, la Alba Iulia, zeci de cetățeni așteptau la rând, joi dimineața, pentru a-și plăti impozitele și taxele locale.

La Direcția Impozite și Taxe Locale Alba Iulia, zeci de localnici așteptau la rând încercând să profite de ultimele zile rămase la dispoziție pentru a-și achita impozitele și taxele cu o reducere de 10%. Un cititor Alba24 a surprins coada care s-a întins în fața instituției, pe scări, până în parcare.

Reamintim faptul că pentru plata cu anticipație a sumelor datorate (impozite, taxe) se acordă o bonificație de 10%, dacă sunt achitate integral până la data de 31 martie 2020, inclusiv.

Reprezentanții administrației locale din Alba Iulia au transmis că nu vor întrerupe activitatea, însă au făcut apel la cetățeni să folosească, pe cât posibil, serviciile online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax