Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Groapă de dimensiuni uriașe, pe drumul dintre Oarda şi Limba. Atenţionări pentru şoferi

Publicat

groapa drum oarda

Drumul dintre Oarda și Ciugud are o nouă ”vedetă”, nu foarte apreciată, mai ales de şoferi. O groapă cu ”trăsături selenare” i-a făcut pe unii șoferi să viziteze un service auto, iar pe alții să se gândească de două ori înainte să accelereze pe porțiunea de drum vizată.

Un cititor Alba24, a remarcat craterul de pe DN 107 C care, în opinia acestuia, are și aspecte negative, dar și unele ”pozitive”: 

VEZI și:  Premieră: A câştigat procesul după ce şi-a distrus maşina într-o groapă. Reparaţii decontate de un Consiliu Judeţean

”O groapă de dimensiuni considerabile s-a format în asfalt la ieșirea din Oarda înspre comuna Ciugud (satul Limba – n.r.). Mulți dintre șoferii care tranzitează zona și-au avariat autoturismele din cauză că fie nu au văzut groapa și au intrat în ea, fie nu au putut-o evita.

groapa drum oarda

De menționat este și aspectul <pozitiv> din această poveste cu peisaje <selenare> și anume că aceia care au picat deja în această capcană <naturală> au început să circule cu viteza regulamentară în zonă, fiind de asemenea cunoscut faptul că pe această porțiune de drum se circulă în mod frecvent cu viteze mult peste limita legală”, precizează cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax