Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Reparații de mântuială pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut, la Alba Iulia. Foișoare vopsite pe jumătate

Publicat

Reparațiile realizate recent la mobilierul urbat aflat în zona pistei de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia par făcute „în grabă” și „pe jumătate”, ne-a transmis un cititor Alba24. 

Potrivit acestuia, muncitorii au înlocuit doar în unele zone lațurile deteriorate de la suporții pentru biciclete, iar stâlpii foișoarelor de lemn au fost vopsiți doar până la înălțimea la care au ajuns muncitorii. 

„Pista de biciclete de pe Dealul Mamut, Alba Iulia, 2 mai 2021. Un exemplu al lucrului făcut în grabă, pe jumătate. Probabil le-a fost greu muncitorilor să aducă o scară cu 4-5 trepte pentru a vopsi complet stâlpii foișoarelor. Cât despre suporții de biciclete, unu reparat, altul lăsat așa. Mă gândesc că administrația locală a făcut o <mega-economie> la buget. Rușine”,  ne-a transmis cititorul Alba24.

Reamintim faptul că printre cei care au ajutat la începutul lunii aprilie la vopsirea elementelor de lemn s-a numărat și viceprimarul municipiului, Marius Filimon. „Consider că azi am făcut o treabă bună de care sper să se bucure toți cei care aleg să facă o plimbare pe cea mai spectaculoasă pistă de biciclete din România” spunea atunci Marius Filimon.


În urmă cu o lună, Primăria Alba Iulia a cumpărat lațuri din lemn pentru repararea suporților de biciclete din zona Parcului Dendrologic în valoare de 2.000 de lei. Mai exact, au fost cumpărate 500 de bucăți de lațuri din brad, cu dimensiunea de 425 mm x 45 mm x 24 mm, lăcuite de două ori.

De asemenea, tot pentru lucrări de întreținere și reparare a obiectelor de mobilier urban, au fost achiziționate pensule, lac 2 în 1 și diluant, în valoare totală peste 840 de lei.

UPDATE: Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, a transmis că reparațiile sunt realizate în proporție de 75%. 

„Întotdeauna adevărul este la mijloc. Reparațiile sunt realizate cam în proporție de 75% și sperăm ca în această săptămână, dacă nu mai plouă și se usucă lemnul, să reușim să le finalizăm. Așa este, sunt câteva foișoare la care nu s-a dat cu lac chiar până sus. Bineînțeles că nu vor rămâne așa. Chiar dacă au fost multe zile ploioase nu s-a stat și colegii mei au dus în atelierul nostru rastelurile de biciclete, le-au îndreptat, reparat și sudat când a fost cazul”, a scris viceprimarul, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax