Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Roi de albine îndepărtat din Cetatea Alba Carolina, înaintea concertelor de sâmbătă seara

Publicat

Un roi de albine în căutarea unui stup s-a oprit în zona Pieței Cetății din Alba Iulia, locul principal de desfășurare a festivalului Alba Fest. Roiul s-a oprit între crengile unui copac situat nu departe de Sala Unirii.

Pentru că reprezenta un potențial risc pentru turiștii și localnicii așteptați în număr mare la spectacolul din această seară, autoritățile au decis să-l îndepărteze.

a

Intervenția a fost realizată de reprezentanții ISU Alba, aflați în zonă cu Caravana SMURD. Aceștia au apelat și la ajutorul uni specialist apicultor, care a urcat între crengi și a capturat roiul de albine.

Reamintim că în Cetatea Alba Carolina are loc în această serară de la ora 19.00 vor susține concerte LA FAMILIA, AMI, RUBY, VUNK, SORE, iar de la ora 00.00 va fi organizat un eveniment After Party în Curtea Cazarmei militare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax