Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Rușinea de pe malul Mureșului. Cum arată zona dintre Pâclișa și Partoș, înecată în gunoaie

Publicat

Zona dintre două cartiere ale municipiului Alba Iulia, Partoș și Pâclișa a devenit o groapă de gunoi. Tone întregi de resturi menajere și moloz abandonate pe malul râului Mureș, creează un tablou dezolant al zonei, fără ca nici o autoritate să observe acest lucru. 

Observă însă cititorii Alba24, care au transmis o serie de fotografii surprinse duminică, 3 ianuarie.

”Îmi doream și eu să văd natura și am ieșit la o plimbare. Acum chiar m-am înfuriat. Nu îmi venea să cred, cum a ajuns chiar așa de mizerabilă acea zonă? Toate mizeriile care se aruncă acolo… Fiecare bucățică de comunitate ar trebui să reacționeze. Ca să nu mai zic autorități” a transmis cititoarea.

Cei care depozitează aceste gunoaie își aleg zone mai puțin circulate, în special pe malul râurilor, unde să nu fie văzuți atunci când le transportă.

Aruncarea gunoaielor în natură se practică în foarte multe zone din județ, în special în apropierea orașelor, în condițiile în care atenția autorităților este minimă, iar legislația se aplică doar atunci când reacționează publicul.

Cititoarea alba24 este indignată și speră ca autoritățile (pe care le va sesiza și în nume personal) să se sesizeze.

”Cine vrea să mai fie voluntar, în aceste condiții? Să igienizezi zone în care alții vin și aruncă și nimeni nu le face nimic. Este nevoie de un spirit comunitar, trebuie să reacționăm când vedem așa ceva, a adăugat aceasta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex M

    marți, 05.01.2021 at 09:27

    Din pacate nu exista un loc omologat in care se pot arunca volume mai mari de deseuri! Polaris sa se puna de acord cu PRIMARIA si sa ofere SOLUTII/ VARIANTE pentru ca oamenii sa aiba unde sa arunce!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax