Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: Semafor doborât de vânt în intersecția de la Stadion, la Alba Iulia. Ce spun reprezentanții primăriei

Publicat

sem

UPDATE ORA 10,55: Primăria Alba Iulia a făcut o serie de precizări în legătură cu prăbușirea stâlpului din intersecția de la stadion. Semaforul avea revizia făcută de curând dar gradul de uzură din interiorul stâlpului nu a putut fi evaluat. Circulația se desfășoară cu ajutorul Poliției Rutiere și al Poliției Locale, iar semaforizarea va fi reluată de luni, 11 martie. 

”În aceasta dimineață, la intersecția străzilor Calea Moților și Bulevardul Revoluției, un stâlp de semaforizare a căzut din cauza vântului puternic. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime și nici alte pagube materiale, în afară celor cauzate sistemului de semaforizare.

semafor

Revizia sistemului de dirijare a traficului a fost realizată în urmă cu mai puțin de șase luni, însă, din păcate, gradul de uzura și deteriorare din interiorul stâlpilor nu a putut fi evaluat.

Avand în vedere durata de exploatare îndelugată, primaria a inițiat proceduri de achiziție și înlocuire pentru mai multe intersecții.

Echipaje mixte ale Poliției Locale și Serviciului Rutier al IPJ Alba vor asigura fluidizarea circulației în intersecție. În cursul zilei de mâine, 11 martie, se vor remedia defecțiunile, iar sistemul va fi activ în aceeași zi” au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

s

UPDATE: Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Alba, cauza incidentului este vântul puternic care a suflat încă de azi noapte. Polițiștii au fost anunțați prin sistemul 112, după apelul unui cetățean care trecea prin zonă.

Știrea inițială:

Un semafor aflat la intersecția Bulevardului Republicii cu Calea Moților a fost doborât pe carosabil, a transmis un cititor Alba24.ro. Fotografia a fost surprinsă duminică dimineața.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Nu se cunosc deocamdată cauzele prăbușirii semaforului. Este posibil să fie vorba despre vântul care a suflat cu putere sâmbătă spre duminică noaptea, sau despre un șofer neatent care a plecat de la locul faptei.

Polițiștii vor lămuri însă motivul, având în vedere că în zonă sunt amplasate mai multe camere video.

cazut

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    duminică, 10.03.2019 at 12:59

    Poate ar fi trebuit sa cada peste o mana de oameni, ca sa va dati toti demisiile! INCOMPETENTILOR !!!

  2. Raul

    duminică, 10.03.2019 at 14:30

    hava si dumitrel sunt capul rautatilor din primarie si cj !!!

    Se fura bani in primarie si cj si nu mai au banii sa puna ceva nou lasa sa pice sa ne omoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax