Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Șoferi „încurcați” de noua parcare fără plată din Alba Iulia. Au blocat accesul la majoritatea locurilor de parcare

Publicat

Noua parcare publică fără plată din centrul municipiului Alba Iulia îi încurcă pe unii dintre șoferi. Mai mulți conducători auto au blocat accesul zilele trecute la majoritatea locurilor de parcare, după ce și-au lăsat mașinile în zona intrării, pe aleile de acces, pe prima porțiune pavată.

Reamintim faptul că noua parcare are în prezent două porțiuni pavate, care aparțin domeniului public și o altă porțiune privată amenajată cu balast compactat, care urmează să fie ulterior pavată de către proprietar.

Un cititor Alba24 a surprins zilele trecute mai mulți șoferi care și-au lăsat mașinile pe prima porțiune pavată, în zona intrării, pe aleile de acces, blocând astfel restul locurilor de parcare. Potrivit acestuia, cei care nu au putut să intre în parcare și-au lăsat mașinile pe noul trotuarul.

Noua parcare beneficiază de două accese, de pe strada Ardealului și strada cu sens unic Nicolae Titulescu.

Cele peste 50 de locuri de parcare sunt dispuse pe trei laturi ale terenului și în mijlocul acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rbk

    joi, 12.01.2023 at 19:39

    Daca esti prost de mic,cand esti mare numai te joci si te angajezi si la stat.Ce c******l conduce domeniul public si cand a fost gata parcarea nu a trasat sa se stie ca pe acolo se intra si mai departe in parcare. Mai c****n a fost si cel care s-a parcat ultimul si nu s-a gandit ca mai vrea cineva sa parcheze.Mai mult de atat, azi dimineata 12.01.2023 erau parcate masini si in restul parcarii,dar cretineii au parcat exact ca in zilele trecute blocand iesirea autoturismelor din parcare.Sant curios daca s-a sunat la Politia Locala pe cine au tras la raspundere pentru blocare daca nu exista nici un marcaj in acest sens.Oricum in Romania nu se stie despre nici un semn care interzice parcarea,asa ca…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax