Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO/ ȘTIREA TA: Stâlp de electricitate doborât de un Matiz, în localitatea Vinerea. Șoferul, găsit după două ore, cu alcoolemie

Publicat

Un stâlp de electricitate care stătea să se prăbușească pe drum, după ce un Matiz s-a ”proptit” violent în el, le-a dat emoții șoferilor care au trecut, vineri dimineața, pe strada Principală din localitatea Vinerea.

Potrivit imaginilor postate pe Facebook, stâlpul era puternic înclinat și susținut doar de firele de curent.

”Întrebare de 100 de puncte: ce susține stâlpul? Mașina, firele sau el însuși? Poza făcută azi dimineața (13.03.2020) la ieșirea din Vinerea. Alooo domnii de la Electrica: v-ați gândit ce se întâmpla dacă pică asta pe vreo mașina?”, a scris persoana care a publicat pozele.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un accident rutier produs în noaptea de joi spre vineri, la ora 4.30, provocat de un tânăr de 25 de ani care după impact a abandonat mașina și a plecat, pentru că era băut.

”Vineri dimineața, în jurul orei 6.30, polițiștii din Cugir au observat pe strada Principală din Vinerea, în dreptul imobilului cu numărul 414, un autoturism intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma cercetărilor s-a stabilit că în noaptea precedentă, în jurul orei 4.30, un bărbat de 25 de ani, din Blandiana, în timp ce conducea autoturismul a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu stâlpul. La momentul identificării șoferului, după ce a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul a fost de 0,51 mg/l. S-a întocmit dosar p-enal pentru conducere sub influența alcoolului”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Până la ora publicării acestei știri reprezentanții SDEE Transilvania Sud SDEE Alba nu au transmis un răspuns privind măsurile luate pentru îndepărtarea pericolului de prăbușire a stâlpului.

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax