Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Stâlpi montați în mijlocul trotuarului, la Alba Iulia. Soluție ”smart” pentru înlocuirea rețelei de iluminat

Publicat

La Alba Iulia, pe mai multe străzi, sunt în derulare lucrări de înlocuire a rețelei de iluminat public. Se renunță la firele exterioare, se amenajează rețea subterană și sunt montați stâlpi noi.

Într-unul dintre cazuri însă, soluția a fost cel puțin una ce creează un inconvenient. Oamenii nu mai au loc să treacă pe trotuar, din cauza stâlpilor montați.

”Noii stâlpi de iluminat public de pe strada Livezii din Alba Iulia, așezați exact pe mijlocul trotuarului”, a fost mesajul unui cititor Alba24.

În zonă se vede că trotuarul este și așa destul de îngust. Pietonii vor fi obligați fie să se ”strecoare” printre acești stâlpi, fie să intre pe stradă, printre mașini, ca să poată circula.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Horea

    luni, 23.01.2023 at 17:17

    Pe mai multe străzi au fost amplasați acesti noi stâlpi în cele mai nepotrivite locuri !
    Pe strada Călărașilor la intersecția cu Avram Iancu au fost puși 12 stâlpi Pe mai puțin de 100 mp !! Nu se știe cine și când vor trece restul firelor în subteran !!

  2. facsimil

    luni, 23.01.2023 at 21:33

    … și pentru toate porcăriile astea se iau bani grei 😡

  3. Mark McKee

    marți, 24.01.2023 at 02:44

    They are doing the same all along the sidewalks by Dedeman. This by far, is one of the dumbest things I have seen in my 55 yrs. of life. dead smack in the middle of the sidewalks. Whoever designed this plan, and whoever approved the project, should be fired immediately for incompetence and plain ole’ stupidity.

  4. coco

    marți, 24.01.2023 at 09:52

    cum mai poti circula in siguranta cu un carucior cu copil .
    sper ca primaria sa remedieze gresala de proiectare in cel mai scurt timp .
    si cine este raspunzator sa iasa in fata da-si ceara scuze .

  5. Todea Nicolae

    joi, 09.02.2023 at 18:42

    Dar ce ziceti sde strazi pe lateralele carora nu ezista nici un trotuar? Nic macar cu stalpi pe el! Vedeti Nzaret ilit, strada recomandata prin niste afise ca varianta de iesire-intrare in oras dinspre Micesti, dar pe care pietonii trebuie sa circule printre autovehicole! Doamne fereste, dar oricand se poate intampla o nenorocire!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax