Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Stradă din Alba Iulia, în mocirlă, mai rău ca la țară. După ploaie, drumul a fost „înghițit” de noroaie

Publicat

Strada Ciprian Porumbescu, situată la ieșirea din municipiul Alba Iulia spre cartierul Micești, la circa 600 de metri de zona Stadion – Cetate, a fost efectiv „înghiţită” de noroi, după ploile din ultimele ore. Locuitorii din zonă reclamă faptul că plătesc impozite similare unei străzi cu trotuare, însă sunt nevoiți să înghită praf „cu nemiluita” și să „înoate prin noroaie” după fiecare ploaie. 

Un cititor Alba24 ne-a transmis pe adresa redacției câteva imagini realizate marți dimineața în zonă.

„Nu, nu e lumea a 3-a. Așa arată <strada> Ciprian Porumbescu în Alba Iulia anului 2021, în cel mai <smart city> al smart city-urilor.

O <stradă> de pe care locuitorii plătesc impozite similare unei străzi cu trotuare!

O <stradă> unde tot locuitorii sunt nevoiți să suporte lucrări de ordinul a sutelor de milioane ca să-și introducă canalizarea, în România anului 2021, în cel mai <smart city> al smart city-urilor 

O <stradă> pe care astăzi, mașina celor de la Polaris aproape a rămas blocată!

O <stradă> pe care se înghite praf cu nemiluita și tot locuitorii trebuie să stropească cu apă și să suporte cheltuielile din propriul buzunar la factura apei.

De fapt, în toată această perioadă caniculară, nu s-au stropit arterele principale din oraș, ce pretenții să mai am, nu-i așa?

Așadar, în cadrul campaniei(?) <Primarul vine pe strada ta!>, vă invit să căutăm <împreună cu bucurie> trotuarele pentru care plătim impozite!”, a transmis cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax