Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Stradă din Teiuș, lăsată „baltă” de constructor. Localnicii spun este imposibil de circulat după ploaie

Publicat

O stradă din orașul Teiuș a fost decopertată de constructor în urmă cu mai bine de o lună și de atunci localnicii spun că este imposibil de circulat după fiecare ploaie.

Este vorba despre strada Mihail Kogălniceanu, stradă ce face parte dintr-un proiect în valoare de 12,5 milioane de lei, prin care urmează să fie asfaltate sau pavate 26 de străzi/tronsoane de străzi din oraș. 

„De aproape o lună de zile nu se mai lucrează nimic pe această stradă din Teiuș. Nu mai sunt trotuare iar după fiecare ploaie se formează bălți mari dintr-o parte până în cealaltă a străzii și este imposibil să circuli fără să îți uzi încălțămintea pentru că nu se mai scurge apa de ploaie.

Pietrișul împrăștiat de constructor se umple de apă și se afundă piciorul în el. Primăria a anunțat lucrări numai pe strada Horea și Cuza Vodă în perioada următoare”, ne-a transmis joi un cititor Alba24.

Reamintim faptul că sistemul rutier și cel pentru apele pluviale urmează să fie modernizat pe 26 de străzi/tronsoane de străzi din Teiuș, în lungime totală de 9.341 m. Valoarea proiectului este de circa 12,5 milioane de lei, fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate