Connect with us
Publicitate

STIREA TA

FOTO ȘTIREA TA: Străzi ca la 1918 în unele zone din Alba Iulia. Locuitorii se întreabă cât mai costă un cal

Publicat

Străzi ca la 1918. Unii locuitori ai orașului nu au nevoie de trupe de reenactment pentru a vedea cum era viața în orașul Unirii acum 100 de ani. Simt asta pe pielea lor zi de zi și ajung să își pună o întrebare foarte pertinentă: „ Cât mai costa un cal?”

La 100 de ani de la Marea Unire, în smart city-ul Alba Iulia, pe străzile Alexandru Odobescu, Petre Ispirescu și străzile adiacente lor, timpul pare că s-a oprit în loc.

Se pare că progresul și tehnologia turnării asfaltului nu a ajuns și pe unele drumuri a cartierului Ampoi III.

Sătul de slalom printre craterele care răsar din strazi mai ceva ca ciupercile după ploaie, un cetățean care locuiește în zonă ne-a trimis pe mailul redacției poze cu străzile respective.

Locuitorii zonei se întreabă de ce autoritățile nu iau nici o măsură, de ce într-un oraș smart trebuie să meargă pe drumuri de țară și de ce plătesc atâtea impozite la stat în 2018 dar când pun piciorul pe străzi se simt ca în anul 1918?

Pentru a face haz de necaz ultima întrebare adresată de către locuitorii zonei este: „Cât mai costa un cal”? , măcar animalul nu are nevoie de service.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax