Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Străzi din cartierul albaiulian Micești, aproape impracticabile după lucrări la rețeaua de energie electrică

Publicat

Mai mulți cetățeni care locuiesc pe străzile Afinului și Bradului din cartierul albaiulian Micești au reclamat starea jalnică în care se află drumurile. Aceștia susțin că după o serie de lucrări la rețeaua de energie electrică, strada pietruită în primăvară de Primăria Alba Iulia a ajuns aproape impracticabilă. 

„Strada a fost pietruită în primăvară, cum s-a putut, nici de nota 8 de către Primăria Alba Iulia, dar era practicabilă. Acum, prestatorul lucrării de branșare la rețeaua electrică a săpat de-a lungul drumului după care a introdus cablurile, le-a acoperit cu pământ și așa le-a lăsat.

Așa am petrecut toate sărbătorile, cu o mizerie de drum, de nedescris. Crăciun, Revelion, Sf. Vasile, Boboteaza, Sf. Ioan. Îți era rușine de musafirii veniți cu mașina, să nu mai vorbim că pe jos nu te mai poate vizita nimeni. În plus un maldar de piatra depozitată de un cetățean pe drumul public, a subțiat și mai rău „firul” drumului.

 

Suntem 20- 23 de familii. Am făcut și o sesizare, în 13 decembrie 2021 pe aplicația Smart Alert Alba Iulia. A trecut o lună de zile și nimeni nu a luat nici o măsură”, ne-a transmis un cititor Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vintilescu

    duminică, 16.01.2022 at 11:59

    Ingrozitor este si mucegaiul din podurile cladirilor.
    Constructorii asteapta ca beneficiarii sa piarda garantia…
    Dar raman cu „ciupercaria” !!!
    Ghici ce autoritati ar trebui da se implice ?
    „Si eu de ce-i platesc…traiasca alesii si partidul…promisiuni…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax