Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA Surpriză neplăcută pentru o femeie din Alba Iulia la întoarcerea din vacanță: Și-a găsit mașina lovită în parcare

Publicat

O femeie din Alba Iulia a avut parte de o surpriză neplăcută când s-a întors din vacanță și a vrut să o facă publică, situația în sine fiind una des întâlnită în oraș. 

Mai exact și-a găsit lovită mașina, chiar pe locul propriu de parcare. Aceasta a sunat la poliție, însă potrivit acesteia, oamenii legii i-au spus că tot ce pot să facă e să dea o declarație și să îi dea o dovadă de reparație, reparație pe care trebuie să o suporte.

”Marți, 27 iulie, pe la aproximativ ora 16 când ajungeam acasă din vacanța petrecută pe litoral am avut parte de o surpriză: Am găsim autoturismul din imaginea de mai jos, lovit, în parcarea proprie de pe strada Detunata din municipiul nostru.

Am sunat la poliție, bineînțeles, doar că răspunsul acestora a fost cam așa:”Puteți veni să dați o declarație, va dam dovadă pentru reparație și o faceți pe banii dumneavoastră, până la soluționarea cazului (adică niciodată)”.

Ar fi frumos și de bun simț că cel/cea care a produs aceste pagube să își recunoască fapta și să rezolvăm situația. În cazul în care vede altfel lucrurile și crede că va scăpa, neasumându-și fapta, poate că da, pentru moment; dar să țină minte că lucrurile astea se întorc (poate înzecit). Așa că, decizii înțelepte îi doresc”, a transmis femeia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax