Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Taximetriștii reacționează: Stații de taxi blocate de mașini personale. Poliţiştii locali au luat măsuri

Publicat

taxiuri

Taximetriștii din Alba Iulia reacționează în cazul sesizării de către cititorii Alba24, în ceea ce privește ocuparea abuzivă a primei benzi de circulație, din fața Spitalului de Urgență.

CITEȘTE ȘI: FOTO ȘTIREA TA: Bandă de circulație, blocată de taximetriști, în fața Spitalului de Urgență din Alba Iulia

Un taximetrist din Alba Iulia a fotografiat astăzi, 14 februarie, două stații de taxi din municipiu, care sunt ocupate de către autovehicule personale și nu de către taxiuri.

statie taxiuri

În stația de taxi, de pe bulevardul Transilvaniei, acesta a surprins, în jurul prânzului, cum stația era ocupată de către mașini personale.

De asemenea, în centrul municipiului, cititorul Alba24, a surprins aceeași situație: o stație de taxi de 7 locuri ocupată de alte autoturisme, decât cele permise pentru staționare în acel loc.

statie taxi 3

Ba mai mult, taximetriștii au apelat autorităţi pentru semnala problema cu care se confruntă în stațiile de taxi. În urma sesizării, conform cititorului Alba24, polițiștii locali au luat măsuri.

statie taxi 2

Și în mediul virtual discuția s-a purtat pe tema ocupării abuzive a taximetriștilor a porțiunii de drum de pe Bulevardul Revoluției.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mirel

    joi, 21.02.2019 la 10:17

    Pe strada Closca cand se iau masuri? Si pe stanga si pe dreapta plin de semne cu ,, OPRIRE INTERZISA,, si e plin de masini..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE VIDEO: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Zone de agrement în Cetatea Alba Carolina şi pe malul râului Mureş

Publicat

sedinta CL Alba Iulia

Consilierii locali din Alba Iulia sunt convocaţi vineri, 22 martie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu şapte proiecte pe ordinea de zi. Au de probat bugetul pe 2019, amenajarea zonei de agrement și debarcader pe râul Mureș în municipiul Alba Iulia şi alte proiecte. Ordinea de zi: 1. Aprobarea execuției bugetului general de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Halterofil la 13 ani. Robert Năstase, sportiv la CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Național

Publicat

Robert Nastase

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut primele clasări pe podium din acest an, prin sportivul Robert Ionuț Năstase, la Campionatul Național de Haltere și Cupa României de Juniori 1. Ionuț Robert Năstase a obținut trei locuri trei la Campionatul Național (la probele smuls, aruncat și total), respectiv un loc trei la Cupa României […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Dezastrul dintre Zlatna și Trâmpoiele. ”Drum public, pericol public”

Publicat

zlatna

Drumul dintre Zlatna și Trâmpoiele este un pericol real pentru participanții la trafic, ne-a semnalat un cititor Alba24. Carosabilul a crăpat pe lungimea drumului, craterele formate fiind imense. Mașinile circulă cu mare dificultate, mai ales pe timpul nopții. ”Drum public, pericol public. Drumul care duce de la Zlatna la Trâmpoiele o ia la vale de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Acțiune a jandarmilor de ecologizare pe malul râului Ampoi la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

Publicat

actiune ecologizare ampoi jandarmi

Jandarmii din Alba au desfășurat vineri, 22 martie, o acțiune de ecologizare la Alba Iulia, pe malul râului Ampoi. Aceștia au vrut să atragă atenția asupra importanței menținerii unui mediu curat, cu atât mai mult a surselor de apă. Acțiunea a început vineri, 22 martie, de Ziua Mondială a Apei, în jurul orei 10:30. La […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate