Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Taximetriștii reacționează: Stații de taxi blocate de mașini personale. Poliţiştii locali au luat măsuri

Publicat

taxiuri

Taximetriștii din Alba Iulia reacționează în cazul sesizării de către cititorii Alba24, în ceea ce privește ocuparea abuzivă a primei benzi de circulație, din fața Spitalului de Urgență.

CITEȘTE ȘI: FOTO ȘTIREA TA: Bandă de circulație, blocată de taximetriști, în fața Spitalului de Urgență din Alba Iulia

Un taximetrist din Alba Iulia a fotografiat astăzi, 14 februarie, două stații de taxi din municipiu, care sunt ocupate de către autovehicule personale și nu de către taxiuri.

statie taxiuri

În stația de taxi, de pe bulevardul Transilvaniei, acesta a surprins, în jurul prânzului, cum stația era ocupată de către mașini personale.

De asemenea, în centrul municipiului, cititorul Alba24, a surprins aceeași situație: o stație de taxi de 7 locuri ocupată de alte autoturisme, decât cele permise pentru staționare în acel loc.

statie taxi 3

Ba mai mult, taximetriștii au apelat autorităţi pentru semnala problema cu care se confruntă în stațiile de taxi. În urma sesizării, conform cititorului Alba24, polițiștii locali au luat măsuri.

statie taxi 2

Și în mediul virtual discuția s-a purtat pe tema ocupării abuzive a taximetriștilor a porțiunii de drum de pe Bulevardul Revoluției.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mirel

    joi, 21.02.2019 la 10:17

    Pe strada Closca cand se iau masuri? Si pe stanga si pe dreapta plin de semne cu ,, OPRIRE INTERZISA,, si e plin de masini..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: A început programul ”Rabla” la electrocasnice. Echipamentele eligibile și procedura de obținere a voucherelor

Publicat

electrocasnice

Programul Rabla pentru Electrocasnice s-a lansat oficial. De astăzi, puteți solicita vouchere pe siteul Ministerului Mediului. Potrivit noului ghid, publicat de Ministerul Mediului, programul cuprinde acum mai multe tipuri de electrocasnice, faţă de cele trei de anul trecut. Aşadar, românii vor putea lua vouchere şi pentru televizoare sau maşini de spălat vase. Iar fondurile pentru […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

VIDEO: Podul de 100 de ani de la Câmpeni. Spoială peste rugina timpului, în cinstea vizitei familiei regale în Apuseni

Publicat

pod campeni

Podul de fier care traversează Arieșul în Câmpeni și face legătura cu partea industrială a orașului s-a degradat și este un real pericol pentru cei care îl trec zilnic cu camioane de mare tonaj, dar și cu autoturisme. Grinzile de metal au ruginit și s-au șubrezit. Potrivit primarului din Câmpeni, Călin Andreș, administraţia locală a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Marcel Iureș la Festivalul de Teatru de la Alba Iulia. Îndrăgostit de Cetate, contrariat de Monumentul Unirii

Publicat

Marcel Iureș joacă vineri seară în ”Moș Nichifor”, o nouă adaptare a poveștilor lui Ion Creangă, marca Alexandru Dabija. Prezent astăzi la o întâlnire cu jurnaliștii și cu publicul său, marele actor a povestit cât de mult îi place la Alba Iulia. A spus că s-a plimbat prin Cetate alături de fiul său, unde i […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Se înlocuiesc semafoarele la intersecția OMW – Stadion din Alba Iulia. Trafic îngreunat

Publicat

Trafic rutier este îngreunat vineri, în intersecția dintre Bulevardul Revoluției 1989, Bulevardul Republicii și strada Calea Moților din Alba Iulia. Muncitorii înlocuiesc semaforul vechi cu unul nou. Semaforul a fost scos din funcțiune încă de joi. Până la finalizarea lucrărilor, circulația rutieră este dirijată de polițiști. Reamintim faptul că în urmă cu două luni, unul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate