Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Taximetriștii reacționează: Stații de taxi blocate de mașini personale. Poliţiştii locali au luat măsuri

Publicat

taxiuri

Taximetriștii din Alba Iulia reacționează în cazul sesizării de către cititorii Alba24, în ceea ce privește ocuparea abuzivă a primei benzi de circulație, din fața Spitalului de Urgență.

CITEȘTE ȘI: FOTO ȘTIREA TA: Bandă de circulație, blocată de taximetriști, în fața Spitalului de Urgență din Alba Iulia

Un taximetrist din Alba Iulia a fotografiat astăzi, 14 februarie, două stații de taxi din municipiu, care sunt ocupate de către autovehicule personale și nu de către taxiuri.

statie taxiuri

În stația de taxi, de pe bulevardul Transilvaniei, acesta a surprins, în jurul prânzului, cum stația era ocupată de către mașini personale.

De asemenea, în centrul municipiului, cititorul Alba24, a surprins aceeași situație: o stație de taxi de 7 locuri ocupată de alte autoturisme, decât cele permise pentru staționare în acel loc.

statie taxi 3

Ba mai mult, taximetriștii au apelat autorităţi pentru semnala problema cu care se confruntă în stațiile de taxi. În urma sesizării, conform cititorului Alba24, polițiștii locali au luat măsuri.

statie taxi 2

Și în mediul virtual discuția s-a purtat pe tema ocupării abuzive a taximetriștilor a porțiunii de drum de pe Bulevardul Revoluției.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mirel

    joi, 21.02.2019 at 10:17

    Pe strada Closca cand se iau masuri? Si pe stanga si pe dreapta plin de semne cu ,, OPRIRE INTERZISA,, si e plin de masini..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax