Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Tone de deșeuri provenite din construcții, depozitate pe marginea văii Ighielului, între Ighiu și Ighiel

Publicat

Tone de deșeuri provenite din construcții, dar și alte deșeuri menajere au fost depozitate pe marginea văii Ighielului, între Ighiu și Ighiel. Situația ne-a fost semnalată sâmbătă, de un cititor Alba24. 

„Pe sesul dintre Ighiu și Ighiel, lângă DJ 106, pe partea dinspre Valea Ighielului sunt depozitate constant tone de deșeuri provenite din construcții (moloz, cartoane, ambalaje, resturi) și alte deșeuri menajere (pungi, plasticuri, cauciucuri). Având în vedere ca în zonă nu sunt copaci pe marginea drumului, cele mai ușoare sunt luate de vânt și purtate pe câmpul din apropiere, în apă sau se opresc în gardurile caselor construite în zonă.

Deșeurile sunt depozitate cu aprobarea Primăriei (sau cel puțin așa spun cei întrebați de ce lasă resturile alea acolo) care, din auzite, vrea să construiască o zonă de promenadă și astfel vrea să lărgească (teraseze) zona respectivă.

Dacă asta se vrea este o inițiativă lăudabilă, dar bănuiesc ca acest lucru se face cu un pământ /pietriș de calitate nu cu tot felul de gunoaie care ajung și în apă.

În fiecare primăvară, copii din satul Ighiel s-au organizat și au participat la adunatul gunoaielor și resturilor din Valea Ighielului și malurile acesteia. Anul trecut s-au hotărât și au organizat această acțiune doar de la capătul din sus al satului spre Iezerul Ighiel considerând că este rolul fiecărui cetățean să păstreze malul văii din fața casei curat.

În plus, Primăria a notificat anul trecut cetățenii că este obligatoriu ca malurile văii să fie păstrate curate, dar se pare că la noi încă se aplică principiul cum că <vrem egalitate, dar nu pentru căței>”, ne-a scris cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cetățean

    sâmbătă, 20.03.2021 at 15:59

    Demisia primaru de acolo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax