Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Trecerile de pietoni au rămas nemarcate, după lucrările de pe Calea Moților din Alba Iulia. Anunțul Primăriei

Publicat

Lipsa marcajelor pe trecerile de pietoni de pe Calea Moților, din Alba Iulia, constituie un pericol pentru pietoni. Problema a fost sesizată de mai mulți cititori alba24.ro, în ultimele zile. 

Mai exact este vorba despre trecerile de pietoni ale căror marcaje nu au fost încă trasate după lucrările de reabilitare a carosabilului.

Dacă localnicii din Alba Iulia atât din postura de pietoni, dar și din cea de șofer par să înțeleagă situația, deoarece știu unde se află trecerile de pietoni și indicatoarele rutiere au rămas la locul lor, nu același lucru se poate spune și despre șoferii care sunt din altă localitate.

Mai mulți cititori ai ziarului alba24.ro au declarat că au fost martori la mai multe discuții pe stradă între pietoni și șoferi ale unor mașini înmatriculate în alte județe.

Spre exemplu o neînțelegere a avut loc în zona Primăriei, unde un localnic a trecut strada printr-un loc permis, dar din cauza faptului că zona nu era marcată, un șofer dintr-un automobil înmatriculat într-un alt județ a început să îl înjure pe pieton.

Potrivit reprezentanților primăriei trecerile de pietoni se marchează la aproape trei săptămâni de la turnarea asfaltului. Purtătorul de cuvânt al primăriei, Flaviu Buta, a precizat că până la sfârșitul lunii august, firma care a câștigat licitația va trasa marcajele rutiere pe Calea Moților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Ionel

    miercuri, 24.08.2022 at 15:34

    O operație simplă de vopsire a părții carosabile care a rămas nereglementată şi nesancționată drastic de lege în cazul nerealizării. Este o tradiție la noi sa stai cu drumul nemarcat cu lunile!

  2. Raul

    miercuri, 24.08.2022 at 15:43

    Doarme pe ei cei din primărie, au mărit salariile și au adormit, o bombă nucleara pe ei săi curețe 😉

  3. pilu

    miercuri, 24.08.2022 at 16:30

    Păi cei din Primărie sunt ocupaţi cu cheltuirea surplusului de la mărire. Tot in faţa Primăriei există o arteziană, în bazinul căreia se află o substanţă vâscoasă şi verzuie de parcă ar fi mătasea broaştei. De ţîşnitori ce să mai zici, fiecare în altă direcţie, iar lamele de apa aproape s-au înfundat. Păi dacă instalatorii Primăriei sunt tot pe la casele salariaţilor cine să mai vadă de ele.

  4. silviu

    joi, 25.08.2022 at 14:52

    sa fie nevoie de un accident ?

  5. Vitan Sandu

    vineri, 02.09.2022 at 14:20

    Si ce daca au ramas nemactare!? Sunt atatea marcaje pe care nu le baga nimeni in seama, nici chiar politia locala. Uitati-va numai la parcarea la colturile strazilor pe acel zig-zag care ar trebui sa asigure vizibilitate optima pentru intrarea in intersectie (exemplu strada Mircea ce Batran iesire in Closca)! Sau la parcarea pe trotuar (exemplu strada Arnsberg). Nu are nimeni nici o treaba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax