Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Tupeu și nesimțire, la Alba Iulia. Șofer surprins cu mașina pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut

Publicat

Tupeul în trafic nu are limite. O dovedește un șofer care a fost surprins, duminică după-amiaza, în timp ce conducea un autoturism, pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia. 

Incidentul a fost surprins în jurul orei 14:50, de un cititor Alba24, pe porțiunea dintre Parcul Dendrologic și restaurantul Panoramic.

Potrivit cititorului, șoferul mașinii înmatriculată în județul Alba nu a vrut să treacă pe banda pentru autovehicule, acesta fiind nevoit să îl ocolească.

„Pe pista de biciclete de la Dendrologic. Nu a vrut să treacă pe partea lui, a trebuit să ocolesc eu”, ne-a transmis cititorul Alba24.

În zona respectivă, traficul autoturismelor este restricționat pe o singură bandă, iar aleile sunt doar pentru bicicliști și pietoni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Platesc taxe

    duminică, 18.04.2021 at 15:52

    Asteptam si stirea cu ce sanctiune a primit!

  2. kretz

    duminică, 18.04.2021 at 22:13

    poliţia locală şi primaria ce reacţie au? sau ei pot amenda doar persoane cu handicap parcate regulamentar dar care nu lasă cartonul lipit pe maşină? desigur, n-are rost să întreb. nu-i interesează, iar mass-media oricum nu-i întreabă. ca de obicei, s-a postat ştirea şi cu asta gata, zero interes pt a afla o reacţie oficiala de la cei platiţi de noi să se ocupe de aşa ceva

  3. Bogdan

    luni, 19.04.2021 at 02:27

    Voi va dati seama ca acel drum este realizat foarte prost? Au facut doua piste pentru biciclisti care arata ca si o banda pentru masini si in partea stanga, aceeasi grosime, arata tot ca si banda de contrasens…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax