Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO ȘTIREA TA: Un câine fără stăpân a atacat un bărbat din Aiud, în propria lui curte. Autoritățile, depășite de situație

Publicat

aiud

Un câine de dimensiuni mari, aparent fără stăpân, a terorizat un cartier din Aiud. Un bărbat de 60 de ani a fost mușcat de mâini și de picioare, iar oamenii au chemat poliția. Ce s-a întâmplat mai departe, ne-a transmis un cititor Alba24.

”Astăzi în jurul orei 13 un câine fără stăpân, foarte mare, în jur de 30 kg, a intrat în curte și a sărit la câinele nostru.

Socrul meu, în vârstă de 60 ani, a încercat să-l salveze și a fost mușcat de mâini și de picioare. Seara când am venit acasă, am găsit câinele în pivniță, am sunat la 112 și a venit un echipaj de poliție.

m

Au încercat să dea de persoana care se ocupă cu câini vagabonzi și li s-a răspuns că dacă nu este pe domeniul public, nu se poate interveni.

Am improvizat un laț similar cu cel al hingerilor și am scos câinele care era foarte agresiv, la poartă. Văzând că nu vine nimeni și poliția nu are la cine apela, i-am dat drumul și l-am urmărit să vedem unde se duce și dacă aparține cuiva.

A mers două străzi, a găsit o poartă deschisă și a intrat în curte. Din nou cu poliția după noi, la fel de neputincioși ca și prima dată.

c

Dupa câteva discuții cu vecinii, am adus din nou lațul și l-am scos în drum pe domeniul public de această dată să vină specialistul după el.

Din nou nu a dat poliția de nimeni capabil să preia un câine. A venit un vecin cu o remorcă, am pus câinele în remorcă și l-am dus la cel care ar trebui să vină să-l ridice cu tot alaiul de poliție după câine. Mai departe nu știu ce s-a întamplat.

Menționez că locuim pe o stradă plină de copii care puteau fi mușcati de câine. Oare trebuie să moară cineva ca să se întâmple ceva în țara asta?! 

Sper ca acest articol să fie publicat pentru a se face ceva în Aiud, nu numai festivaluri de dansuri. Nu as vrea să fie discreditată poliția pentru acest eveniment. S-au străduit să ne ajute cu toate relațiile pe care le au.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dorinteodor

    vineri, 05.07.2019 at 13:36

    ciinele pare a fi un copoi, ciine de rasa. desi este foarte eficient, el este ilegal sa fie folosit la vinatoare deoarece este foarte distrugator. este bun de paza dar musca intrusii chiar in prezenta stapinilor. probabil va fi eutanasiat din cauza defectelor lui…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax